Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hakni-Trouble lép fel egy amerikai fesztiválon

Akárcsak több klasszikus bandánál, a Trouble-nál is elérkezett az az idő, amikor a korábbi tagok összeállnak, hogy jól meglovagolják a közös örökséget: Eric Wagner ex-énekes, Ron Holzner ex-basszusgitáros és Jeff „Oly" Olson dobos klasszikus Trouble dalokat játszanak majd júniusban egy amerikai doom fesztiválon.

A Days Of The Doomed Festet június 17-én és 18-án rendezik a wisconsini Kenoshában, a három egykori Trouble tag pedig a szombati napon perdül majd színpadra néhány titokzatos barát társaságában, hogy nem túl hosszan, bő fél órában elővezessék a chicagói doom istenek pár klasszikusát. A formáció egyelőre nem rendelkezik önálló névvel, a szervezők A Classic Trouble Set With... megjelöléssel hirdetik a rövid fellépést. Kíváncsian várjuk, vajon egyszeri alkalomról van-e szó, vagy Ericék hamarosan komplett haknisorozattá fejlesztik a dolgot... Közvetlenül a speciális műsor előtt egyébként Wagner új bandája, a Blackfinger, előttük pedig Holzner jelenlegi csapata, az Earthen Grave játszik. A három muzsikus egyidejűleg amúgy a Plastic Green Head érában zenélt együtt a Trouble-ban a '90-es évek közepén, illetve a 2002-es újjáalakulás idején is, de akkor csak egy rövid ideig: Holzner még abban az évben elhagyta a fedélzetet, Olson 2008-ban követte, Wagner pedig 2009-ben lépett ki a zenekarból.

Eközben továbbra sincsenek hírek az „igazi" Trouble új albumáról, pedig lassan már tényleg megjelenhetne a 2007-es Simple Mind Condition folytatása. Annyi már biztosnak tűnik, hogy a lemez nem az eredetileg tervezett The Dark Riff címet viseli majd, a kiadó pedig az Escapi. Ez lesz a zenekar első albuma Wagner nélkül, a mikrofont a Warrior Soulból ismert Kory Clarke bűvöli majd az új dalokban, akivel a Trouble bő másfél évvel ezelőtt Budapesten is fellépett.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.