Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha nem fejlődik a hangzásod, csak az eredeti megszólalásod paródiája leszel”

Nyár végén új albummal jelentkezik a Queens Of The Stone Age. A lemez címe Villains lesz, és most bemutatták róla a The Evil Has Landed című szerzeményt is.

0616qotsa

Augusztus 25-én, a Matador kiadó gondozásában lát napvilágot a Queens Of The Stone Age új, hetedik nagylemeze. „A Villains cím nem politikai nyilatkozat", szögezi le már jóelőre Josh Homme gitáros/énekes. „Semmi köze Trumphoz és ezekhez a szarságokhoz, ez egyszerűen csak egy szó, amely 1.) fantasztikusan mutat, 2.) egy hozzászólás minden helyzet három oldalához, vagyis a tiédhez, az enyémhez, és ahhoz, ami ténylegesen történt. Mindenkinek szüksége van valakire vagy valamire, ami ellen kirohanhat, vagyis egy gonosztevőre – ez mindig is így volt, nem tehetsz ellene semmit. Az egyetlen dolog, amire hatásod lehet, amikor elengeded ezt az egészet."

Zeneileg újdonságok is várhatók az anyagtól. „A lemez elkészítése közben az volt a legfontosabb szempont, hogy újrafogalmazzuk a hangzásunkat: hogy feltegyük és megválaszoljuk azt a kérdést, miként szólunk ma. Ha elsőre nem tudsz jó lemezt készíteni, simán csak abba kell hagynod, viszont ha készítettél egy jót, aztán többet is, és a hangzásod közben nem fejlődik, csak az eredeti megszólalásod paródiája leszel."

queensofthestoneage_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Feet Don't Fail Me
02. The Way You Used To Do
03. Domesticated Animals
04. Fortress
05. Head Like A Haunted House
06. Un-Reborn Again
07. Hideaway
08. The Evil Has Landed
09. Villains Of Circumstance

Az album producerei Mark Ronson és Mark Rankin voltak, hangmérnöke pedig Alan Mulder, és a már ismert The Way You Used To Do után máris meghallgatható a The Evil Has Landed című dal is. A Villains a Queens Of The Stone Age első nagylemeze a 2013-as, amerikai listavezető ...Like Clockwork óta. A csapat Észak-Amerikában kezdi meg a koncertezést.

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 iLane 2017-08-13 00:12
A Metallica is meg akarta újitani a hangzását a St. Anger lemezen és mi lett belőle?! Asszem ez lesz a QTSA st.angere, olyan szarul szól, hogy csak na...
Idézet
 
 
+1 #2 cápaidomár 2017-08-11 18:07
Elszáradnak a füvek abban a sivatagban...
Idézet
 
 
+6 #1 Codename333 2017-08-11 17:48
Micsoda tény megállapítás Josh-tól: Kár hogy annak ellenére "továbbfejlődött " mégis paródiája lett önmagának.....annyira nem illik hozzá ez álművész alter wannabe r'n'r hogy aki esetleg csak msotanában ismerkedik meg a zenéjével és meghallgatja kyuss-os és a korai qotsa számokat el sem hinné hogy azokat IS ő írta.Lehet nem vagyok ezzel népszerű de én továbbbra is 'kampányolok' az mellett hogy húzzon vissza a sivatag homokos mocskába....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.