Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyertya és füstölő is jár a speciális Morbid Angel kiadáshoz

Csaknem nyolc évnyi kiéheztetés után június 6-án végre tényleg megérkezik a Morbid Angel új lemeze, az Illud Divinum Insanus, méghozzá számos különböző formátumban. A floridai death metal banda most végre közzétette a dalok listáját is, amelyek közül eddig egyet játszottak élőben. Ez lesz Trey Azagthothék első lemeze Pete Sandoval dobos nélkül, és az első az 1995-ös Domination óta, ahol az eredeti frontember, David Vincent hörög és basszusgitározik.

David Vincent nyolc év szünetet követően 2004-ben tért vissza régi társaihoz, a zenekar eközben három lemezt is készített Steve Tuckerrel a fronton. A banda sokat turnézott az utóbbi években, Magyarországon is kétszer jártak Vincenttel az újonnani összeborulás óta. Pete „Commando" Sandoval komoly hátproblémákkal küzdött az elmúlt években, és meg is kellett operálni. Sandoval továbbra is a banda tagja, de az új anyagon és a turnén egyaránt a Divine Heresyből ismert Tim Yeung játszik majd helyette, aki Pomonában debütált a Morbid Angelben egy március 5-ei fesztiválon.

A Gustavo Sazes borítójába csomagolt, a Season Of Mist kiadónál megjelenő Illud Divinum Insanusra a következő dalok kerülnek fel:

01. Omni Potens
02. Too Extreme!
03. Existo Vulgoré
04. Blades for Baal
05. I Am Morbid
06. 10 More Dead
07. Destructos Vs. the Earth / Attack
08. Nevermore
09. Beauty Meets Beast
10. Radikult
11. Profundis - Mea Culpa

Az anyag a különböző csomagolású CD-s verziók (sima, digipak és jewel case) mellett dupla LP-n és digitálisan is kapható lesz, de a banda a legfanatikusabbnak egy fadobozos extra kiadást is készíttetett, benne az Illud Divinum Insanus bőrkötésű könyvbe csomagolt változatával, piros színű speciális bakelitekkel, két gyertyával, füstölővel, poszterrel és pólóval.

„A Nevermore dalt játszottuk az utolsó turnén, és az nagyjából meg is mutatja, miben gondolkodunk", mondta még korábban Trey Azagthoth gitáros a Revolvernek. „Leginkább azt mondanám, a korábbi munkáink egyfajta metszete ez az anyag néhány új hatással. Mostanában rengeteg hardcore technót hallgatok, de természetesen nem azt a szart, amit a klubokban nyomatnak, hanem a kurvára komoly, művészi dolgokat. Ez a tényleg szélsőséges zene például biztos hat rám, mert a hangfalakból előtörő energia még akkor is lenyűgöző, ha nincs benne gitár vagy igazi dob."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.