Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N' Roses: novemberben sokat haladhatnak az új dalokkal

Hihetetlennek tűnik, de elképzelhető, hogy a következő időszakban komoly előrelépést könyvelhet majd el az új dalok kérdésében a Guns N' Roses. W. Axl Rose és aktuális társai hamarosan tizenkét estés speciális koncertsorozatot adnak Las Vegasban, a Hard Rock Hotel klubjában, és DJ Ashba szerint akkor bizonyára alkalmuk nyílik majd befejezni egy sor ötletet.

„Axlnek tonnányi elkészült és rögzített anyaga van, amiket már le is játszott nekem, és azt várja, hogy hozzájuk tegyem az ötleteimet", mondta a Rolling Stone-nak a gitáros. „Nagyon tehetséges zenészekből álló bandát rakott össze, és egy rakás kidolgozott dal áll a rendelkezésünkre. Vagyis jó kiindulóponttal rendelkezünk a melóhoz, és a vegasi bulik alkalmával mindannyian egy helyszínen tartózkodunk majd egy bő hónapon át. Már beszéltünk is róla, hogy ebben az időben az új dalok állnak majd a fókuszban. Szóval szerintem elég sok mindent meg tudunk majd csinálni... Ahogy mondtam, egy csomó minden eleve kész, így csak le kell ülnünk és zenekarként véglegesítenünk azt, ami szerintünk a lehető legjobb új Guns N' Roses lemez lehet. Alig várom, hogy mélyebben is beleássam magam a munkába."

A Guns vegasi koncertsorozata október 31-én kezdődik és november 24-én zárul, és a heti három fellépés setlistje állítólag minden este nagyban eltér majd egymástól. Előtte a csapat még ott lesz a kaliforniai Hillsborough-ban rendezendő Bridge School Benefiten, ami Neil Young rangos, zömében akusztikus előadásokból álló zenei fesztiválja. Az eseményen természetesen Axlék is unplugged bulit adnak, a műsorban olyan dalokkal is, amiket a zenekar korábban még soha nem játszott élőben.

 

Hozzászólások 

 
#3 Chris92 2012-10-10 17:26
Hiszi a miskolci pék...
Idézet
 
 
#2 Dead again 2012-10-10 15:50
" így csak le kell ülnünk és zenekarként véglegesítenünk azt, ami szerintünk a lehető legjobb új Guns N' Roses lemez lehet. "
- Mi? Axl nem ismeri az olyat!
Idézet
 
 
+1 #1 Trollmagnet 2012-10-10 13:17
Cashbának azt se hiszem el, amit kérdez...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.