Shock!

április 18.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Gonosz, súlyos riffelés, hihetetlenül erőteljes, dallamos és dinamikus ének”: új dal a Dress The Deadtől

Új dalt mutatott be a Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett Dress The Dead. A csapat eredetileg a The Haunted soraiból ismert Peter Dolvinggal startolt, ám végül Kayla Dixon énekesnő került náluk a frontra.

0110dressthedead

Circus Fleas címmel új dalt mutatott be a Dress The Dead, akik a következő időszakban havonta jelentkeznek egy-egy friss felvétellel. A Forbidden volt gitárosa, Craig Locicero által vezetett csapat nemrég a Nuclear Blast digitális Blood Blast labeljéhez igazolt. Az eddig bemutatott dalok producere Robb Flynn volt, nem kivétel ez alól az új darab sem, amelyet a csapat talán az eddigi legjellemzőbb szerzeményének talál. „Sok mindent átfog a dal abból, amiről a Dress The Dead szól: gonosz, súlyos riffelés, bombasztikus, szinkópált basszus/dob összjáték, hihetetlenül erőteljes, dallamos és dinamikus ének", mondják.

A Dress The Deadben Craig mellett a legendás thrasherek utolsó leosztásának dobosa, Mark Hernandez, Kayla Dixon énekesnő, James Walker basszer, illetve Mikey Rowen gitáros alkotja a hangszeres szekciót. Mint emlékezetes, a csapat eredetileg a The Haunted bonyolult lelkületű ex-énekesével, Peter Dolvinggal vett rajtot, ő azonban mindössze néhány hónappal az ígéretes start után otthagyta társait, méghozzá úgy, hogy előző nap még egy esetleges amerikai költözésről egyeztetett Lociceróval.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.