Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gloria Derrick Greennek: „Annyira vagy képes, hogy a férjem által írt szövegeket énekled”

Meglehetősen kiakadt Derrick Green egy interjúján Gloria Cavalera. Max Cavalera felesége és menedzsere szerint a Sepultura frontembere inkorrekt módon nyilatkozott a banda régi felállásáról.

1108sepu

Hamarosan új lemezzel jelentkezik a Sepultura, de a Scars And Guitars podcastben természetesen a régi felállás kérdésköre is előkerült a Quadra album mellett. „Szerintem sok ember nehezen lép tovább”, felelte Derrick Green, amikor arról kérdezték, szerinte miért feszegetik még ma is rendszeresen a klasszikus négyes visszatérésének lehetőségét. „Az emberek általánosságban véve is nehezen változnak: félnek a változástól, a változással járó váratlan fejleményektől. Vannak, akiknek nehéz az ilyesmi, de ezzel nincs semmi gond. Zeneileg már nem ott tartunk, hálistennek sikerült előrelépnünk, és nem kizárólag a múltra támaszkodunk. Szerintem természetes, hogy bizonyos emberek ahhoz vonzódnak, amit a múltban megismertek, és ma is az áll hozzájuk a legközelebb. Én soha nem akartam így nézni a dolgokat, már csak azért sem, mert előadó vagyok, így aztán számomra nagyon fontos, hogy újdonságokat fedezzek fel, hogy fejlődjek. Ehhez elengedhetetlen a változás. A változás ráadásul az élet velejárója, így elfogadom, és igyekszem a jelenben élni. Azzal pedig nem foglalkozom túlságosan, hogy mások a múlt csapdájában rekedtek. Én nem akarok ebben a cipőben járni, vagy közel járni ehhez.”

Gloria Cavalera a jelek szerint magára vette az elhangzottakat, közösségi felületein ugyanis posztban kelt ki Derrick szavai ellen. „Hé, hadd mondjak valamit: baszd meg! Max és Iggor soha nem beszélnek újjálakulásról. Szerinted miért léptek ki? Nem inkább nektek kell állandóan róluk beszélnetek, hogy legyen hírverésetek? Igen, valóban nehéz továbblépni – nektek! Max és Iggor bármikor visszatérhetnek a gyökereikhez, miközben te annyira vagy képes, hogy a férjem által írt szövegeket énekled.”

sepultura_cA február 7-én megjelenő Quadra dallistája az alábbi lesz:

01. Isolation
02. Means To An End
03. Last Time
04. Capital Enslavement
05. Ali
06. Raging Void
07. Guardians Of Earth
08. The Pentagram
09. Autem
10. Quadra
11. Agony Of Defeat
12. Fear; Pain; Suffering

A Sepultura legutóbbi albuma a 2017-es Machine Messiah volt, amelyet nemcsak mi dicsértünk meg annak idején alaposan, hanem összességében a rajongótábor is roppant jól fogadta, talán a legkedvezőbben a banda 1997-es szakadása és a Derrick által fémjelzett éra kezdete óta.

 

Hozzászólások 

 
#28 Igor Igorovics 2020-02-06 20:00
Mai Andreas nyilatkozat https://www.blabbermouth.net/news/sepulturas-andreas-kisser-we-are-not-here-to-please-everyone/:
Idézet
 
 
#27 Tulus 2020-02-06 17:41
Most hallgatom az új Sepultura lemezt, és elmondhatom, hogy Max és Igor elbújhatnak a föld alá, ugyanis ilyen fasza lemezt az életben nem fognak már összehozni!
Idézet
 
 
#26 cápaidomár 2020-02-05 12:21
Idézet - Afrikaaner:
Az feltűnt valakinek, hogy Andreas Kisser konkrétan olyan, mintha nem öregedne?

Most, hogy mondod, tényleg. Mint Kirk Hammet. Csak lassan, nagyon lassan.
Idézet
 
 
#25 Tulus 2020-02-05 10:18
Max utoljára 2005-ben adott ki jónak mondható lemezt, azóta szart csinál csak.
A Sepultura utolsó két lemeze az összes Soulfly lemezt földbe döngöli. Szóval akkor miről beszélünk?
Idézet
 
 
#24 Dmagnetic 2020-02-05 09:49
Én bírom a green és max hangját is. Szeretem a seput és max bandáit is. A fél karomat odaadnám ha összeállna a 2 csapat. Pl 2 énekessel egy új album. Baromira tetszene
Idézet
 
 
#23 RobertThorn 2020-02-05 07:29
Gloria nyilatkozata tényleg teljesen buta és káros volt, csak feleslegesen szított fel egy olyan tüzet, aminek már tényleg nagyon régóta el kellett/illett volna már oltani (#16 Zsolti, hatalmas pacsi neked, minden egyes szavaddal egyetértek.), ráadásul Derrick tényleg a világon semmi támadót nem nyilatkozott, nem beszélve arról, hogy igenis ír dalszövegeket, és a Sepu koncertek már elég régóta nem csak a '97 előtti dalokról szólnak..

Ugyanakkor... bármennyire is borzalmasan faragatlan időnként/gyakran a Cavalera família, a békejobb nyújtásának jelét a másik fél felé eleddig egyedül csak Maxtól láttam jópár éve. Akkor Andreasnak fontosabb volt a durcizás fenntartása..

Valamint ha en bloc az egész bagázs utolsó olyan nagylemezét keresném, ami minőségben és időtállóságban teljes joggal a klasszik Sepu lemezek mellé tehető... nos, az a Dark Ages 2005ből... És még csak távolról sem valamelyik utóbbi Sepu lemez.
Mert ne haragudjatok, bármennyire is szimpatikus és hallható Andreasék igyekezete a frissebb lemezeiken (és velük párhuzamban jöttek ki tényleg hulladék Soulfly lemezek), de azok közül egyik se olyan erős, hogy akár a cipőfűzőjét is beköthesse a Prophecy/Dark Ages korszakos Soulfly munkásságának..
Idézet
 
 
#22 Bólogató kutya 2020-02-04 22:03
Derrick teljesen korrekt módon nyilatkozott, szerintem semmi sértő nem volt a mondandójában, tartalmilag pedig egyet is értek vele. Meg azt sem gondolom, hogy célzott volna Maxékra, ez egy általánosságban felvállalt vélemény.
Gloria megnyilatkozása önmagáért beszél, Derrickének inverze minden szempontból. Nagyon gáz.
Idézet
 
 
#21 SquatEye 2020-02-04 21:35
"Max és Iggor soha nem beszélnek újjálakulásról. Szerinted miért léptek ki? Nem inkább nektek kell állandóan róluk beszélnetek, hogy legyen hírverésetek?"

2010 környékén gyakorlatilag mást se lehetett olvasni Maxtól, mint hogy a) lesz Sepultura reunion b) ő sose mondta h lesz reunion c) nem lesz több Sepultura lemez, mert ő úgy hallotta vagy d) "tökmindegy mit mondok, csak legyen benne hogy Sepultura". Mennyire lehet bemindenezve ez a voodoo boszorkányba oltott Sharon Osbourne hogy ilyen pofátlanul hazudik? Ha Derrickről csak annyit lehetne ténylegesen elmondani, hogy Max szövegeit énekli el, hát akkor is ott tartunk, hogy ő legalább még valamilyen formában el tudja, nem pedig egy lecsúszott hobóként ténfereg a színpadon.
Idézet
 
 
#20 Afrikaaner 2020-02-04 21:15
Az feltűnt valakinek, hogy Andreas Kisser konkrétan olyan, mintha nem öregedne?
Idézet
 
 
#19 shmonsta 2020-02-04 20:39
Idézet - Habbal:
Idézet - shmonsta:
Gloria félreértette Derrick szavait és reagált teljesen feleslegesen. Viszont ebből ügyet csinálni és mocskolódni ahogy sok kommentelő teszi internetszerte, pont annyira ostobaság, mint az alapszitu.,

Mocskolódást általában a Cavalera fanboyok kezdik, bevallom 1-2 hozzászólás után én is elvesztem a fejem és visszaszólok. Viszont ők járnak oda tudatosan az új Sepultura videókhoz provokálni. Max és Igor egy ideje nem mondott semmi rosszat, aminek nagyon örültem, erre jön ez a boszorkány és megint kiveri a biztosítékot.



Állandóan megy a csövesezés meg a leépültezés, a megjegyzések Max szellemi szintjére.Miközben számtalan interjú nézhető vele az utóbbi évekből, amikben tök értelmesen, kedvesen társalog a beszélgetőpartn erekkel. Mindkét oldalon megy a parasztság folyamatosan a kommentelők részéről, tökéletesen értelmetlenül. Féligazságok puffogtatása, pitiáner rajongói sérelmek felhánytorgatás a. Mindezt mondom úgy, hogy amikor Max. direkt hülyeséget, bunkóságot nyilatkozik, akkor én is szóvá teszem, de ez most egy szimpla félreértés. Értelmetlen miatta indulatokat gerjeszteni.
Idézet
 
 
#18 Eugen 2020-02-04 20:04
Max mindenki szájába ad valamit: Derrick szájába énekelnivalót, Gloria szájába meg... mondanivalót. :-)
Idézet
 
 
#17 Habbal 2020-02-04 15:17
Idézet - Zsolti:
Fel kéne nőni. Ha Axl (Axl!) és Slash ki tudott békülni 20 év után, akkor Cavaléráéknak is sikerülhetne rendezni a soraikat a régi társakkal 24 év után... Nem azt mondom, hogy egyből -vagy akár valaha- legyen reunion is, de azért az nagyon szomorú, hogy 50+ éves emberek ahelyett, hogy leülnének átbeszélni a több, mint kétévtizedes sérelmeket, utálkoznak messziről, mint valami tinik. :-/

Itt egyoldalú pocskondiázás megy, amit látszólag Maxék is felfüggesztetet tek, de Gloria-nak muszáj volt feltámasztania.
Sztem ha Cavalera tesók és Gloria összekapnák magukat egy kicsit, akkor lehetne végre normális viszony a két fél között.
Idézet
 
 
#16 Zsolti 2020-02-04 14:58
Fel kéne nőni. Ha Axl (Axl!) és Slash ki tudott békülni 20 év után, akkor Cavaléráéknak is sikerülhetne rendezni a soraikat a régi társakkal 24 év után... Nem azt mondom, hogy egyből -vagy akár valaha- legyen reunion is, de azért az nagyon szomorú, hogy 50+ éves emberek ahelyett, hogy leülnének átbeszélni a több, mint kétévtizedes sérelmeket, utálkoznak messziről, mint valami tinik. :-/
Idézet
 
 
#15 Habbal 2020-02-04 14:57
Idézet - Igor Igorovics:
Szerintem a legutóbbi Soulfly egyáltalán nem volt szar. Kétségtelen, hogy előtte viszont jelentős szinvonalcsökke nés jellemezte az albumokat. Az utóbbi időben mintha leálltak volna a savazással, viszont Gloria asszonyságnak sikerült feltépni a sebeket, egy teljesen bagatel dolog miatt, amit legfeljebb akkor vehet magára, ha kimondottan kötekedni akar. Az a baj, hogy ennek így soha nem lesz vége, mert mindig lesz olyan újságíró, aki feltesz erről a régi időszakról kérdéseket, és ebben nyilván mindig lesznek olyan megnyílvánuláso k, nyilatkozatok, amibe, ha valaki akar, beleköthet.

Ritual szerintem is jó lett, de Machine Messiah és Quadra így is megeszik reggelire.
Idézet
 
 
#14 GTJV82 2020-02-04 14:40
Idézet - trey:
azert a szinvonalbeli kulonbseg a ket oldal kozott tovabbra is oriasi.. hogy tudtak Andreasek es Max-ek valaha is egyutt zenelni, ha intelligenciaba n ekkora szakadek tatong kozottuk?


Egyetértek, sajnos óriási a szellemi távolság. Max is már el...khm, dohányozta a szürkeállománya egy jelentős részét, ezek szerint Gloria meg csak fűti őt Andreas-ék ellen. :( Szomorú...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.