Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gitárcentrikus, agresszív lemeznek ígéri a The Hunting Partyt a Linkin Park

0410linkincThe Hunting Party lesz a Linkin Park új albumának címe, és az is eldőlt, hogy az anyag június 16-án kerülhet majd a boltokba. Ez lesz Mike Shinodáék első albuma, amelyet ők maguk producereltek, és ha hihetünk a híreknek, mindenképpen gitárcentrikusabbra sikeredett, mint az utolsó néhány anyaguk.

„A gitárok visszatértek, ez biztos”, szögezte le Chester Bennington a The Pulse Of Radiónak az albumról, amelynek már a borítóját is közzétették. „Azt a kihívást állítottuk magunk elé, hogy meggyőzzük azt a 16-17 éves kölyköt is, aki olyannyira izgatottan figyeli a rockzenei színteret – ismét szerettük volna lelkessé tenni őt. Érezzük is, hogy annak ellenére, hogy rengeteg nagyszerű zene férhető hozzá manapság, egyfajta űr tátong ezen a vonalon: egyszerűen hiányoznak a nagyon agresszív, tényleg energikus muzsikák.” Brad Delson gitáros már korábban is elárulta, hogy az albumon sok gitárszóló kapott helyet.

A 2012-es Living Things utódjának megjelenésével párhuzamosan a Linkin Park a doningtoni Download egyik headlinereként lép fel, ez a buli ugyanakkor nem a friss gondolatokról szól majd: a csapat a világ egyik legfontosabb rock/metal fesztiválján teljes egészében eljátssza majd első nagylemezét, a 2000-es Hybrid Theoryt. Az augusztustól szeptemberig terjedő időszakot ugyanakkor a csapat már egy gigantikus méretű arénaturnén tölti az Egyesült Államokban, ahol társult headlinerként lépnek majd színpadra a Thirty Seconds To Marsszal, az AFI előzenekaroskodása mellett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 asdasd 2014-04-10 20:21
Nem mintha a jó zene elengedhetetlen eleme lenne az agresszivitás.
Idézet
 
 
+4 #4 Sanctus 2014-04-10 19:44
Az lehet, hogy az undorgrundot nem foglalja magában a mondanivalója, a zenéjük mégis kb. annyira agresszív, mint Katy Perry egy cukormázmentes napon.
Idézet
 
 
+2 #3 NitRo 2014-04-10 19:17
@zsileep: 1. Az idézett mondatot Mike nyilatkozta, nem Chester.
2. A mainstream rockzenére gondolt az interjúban (érdemes elolvasni), nem pedig az undergroundra. A mainstream rockzene rockzene pedig egyre poposabb, rádióbarátabb és ebben sajnos a Linkin Park is rendesen benne volt az elmúlt két-három lemezével, most ezen próbálnak változtatni, júniusban meglátjuk, hogy mekkora sikerrel.
@Árpi: Egy albumot hallgatni kell, nem látni :) Elsőre ott van a cikkben belinkelt szám, ami gitárcentrikus, erős és egyáltalán nem rádióbarát a maga majdnem 6 percével.
Idézet
 
 
+6 #2 zsileep 2014-04-10 18:50
"...egyszerűen hiányoznak a nagyon agresszív, tényleg energikus muzsikák" - hol él ez a Chester?! Fura, hogy ilyen süket dumával akarja meggyőzni a népet...
Idézet
 
 
+2 #1 Árpi 2014-04-10 18:44
Hiszem, ha látom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.