Shock!

szeptember 19.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gethsemane: a második dal az At Night I Fly nagylemezéről

Új albummal jelentkezik az At Night I Fly, Horváth András Ádám, Bátky Zoltán, Nagygyörgy Gábor és Springer Gergely zenekara. Az első előzetes dal máris meghallgatható.

1113anif

2012-ben hallhattunk róla először, hogy ismert magyar zenészek fogtak össze egy új progresszív metal zenekarban, amely At Night I Fly néven kezdte meg működését, és a September Kills EP négy dalával mutatkozott be a közönségnek. A folytatás december 6-án érkezik: a Mirror Maze nagylemez kilenc új dalt fog tartalmazni. A zenekar tagságát vendégek is segítették a lemezen: Kővágó Zsolt (Dreyelands, Honeybeast) billentyűs mellett egy vonósnégyes is szerepet kapott.

A keverésért és masteringért András produceri vezényletével a HL-Studio elismert szakembere, Hidasi Barnabás felelt, aki többek között olyan zenekarok lemezein dolgozott, mint a Tankcsapda, a Depresszió, a Magma Rise, de András és BZ több más zenekarának lemezén is az ő neve olvasható. A lemez borítóját Rajkai Péter fotója díszíti: felvételei többször helyet kaptak a National Geographic hasábjain, valamint az ő képei szerepelnek a Dream Theater billentyűse, Jordan Rudess legutóbbi, Wired For Madness című albuma atnightifly_clapjain is. A Mirror Maze borítóját és bookletjét Nagy Olívia képzőművész öntötte végleges formába, aki már régóta dolgozik együtt a csapat tagjaival.

A dallista az alábbi:

01. Silent...
02. Gethsemane
03. The Pit
04. Afterlife
05. Shattered Mirror Bay
06. Uriel
07. Towards the Black Light
08. ...Prayer
09. Wanted to Be

Az Uriel után most meghallgatható a Gethsemane című dal is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.