Shock!

december 15.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gethsemane: a második dal az At Night I Fly nagylemezéről

Új albummal jelentkezik az At Night I Fly, Horváth András Ádám, Bátky Zoltán, Nagygyörgy Gábor és Springer Gergely zenekara. Az első előzetes dal máris meghallgatható.

1113anif

2012-ben hallhattunk róla először, hogy ismert magyar zenészek fogtak össze egy új progresszív metal zenekarban, amely At Night I Fly néven kezdte meg működését, és a September Kills EP négy dalával mutatkozott be a közönségnek. A folytatás december 6-án érkezik: a Mirror Maze nagylemez kilenc új dalt fog tartalmazni. A zenekar tagságát vendégek is segítették a lemezen: Kővágó Zsolt (Dreyelands, Honeybeast) billentyűs mellett egy vonósnégyes is szerepet kapott.

A keverésért és masteringért András produceri vezényletével a HL-Studio elismert szakembere, Hidasi Barnabás felelt, aki többek között olyan zenekarok lemezein dolgozott, mint a Tankcsapda, a Depresszió, a Magma Rise, de András és BZ több más zenekarának lemezén is az ő neve olvasható. A lemez borítóját Rajkai Péter fotója díszíti: felvételei többször helyet kaptak a National Geographic hasábjain, valamint az ő képei szerepelnek a Dream Theater billentyűse, Jordan Rudess legutóbbi, Wired For Madness című albuma atnightifly_clapjain is. A Mirror Maze borítóját és bookletjét Nagy Olívia képzőművész öntötte végleges formába, aki már régóta dolgozik együtt a csapat tagjaival.

A dallista az alábbi:

01. Silent...
02. Gethsemane
03. The Pit
04. Afterlife
05. Shattered Mirror Bay
06. Uriel
07. Towards the Black Light
08. ...Prayer
09. Wanted to Be

Az Uriel után most meghallgatható a Gethsemane című dal is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.