Shock!

december 15.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Geddy Lee a jövőről: „Nincsenek terveim”

1209geddyÚgy látszik, a Rush tagjai közül csak Alex Lifeson nem veszi igazán komolyan a nyugdíjat: Geddy Lee egy friss interjúban most egyértelműen leszögezte, hogy a közeljövőben nem tervez megjelentetni semmiféle új zenét.

Miközben Alex Lifeson éppen Marco Minnemann társaságában zenél, Neil Peart és Geddy Lee jelenleg nem gondolkodik konkrét projektekben, hanem élvezik a boldog nyugdíjaséveket a Rush leállása után. A basszer/énekes nemrég kiadott egy könyvet Geddy Lee’s Big Beautiful Book Of Bass címmel, és most a Prog magazinnak azt nyilatkozta: nem is tervez megjelentetni semmit mostanában.

„Rendszeresen lemegyek a stúdiómba, és mivel van néhány basszusgitárom, játszom is rajtuk, mivel szeretek játszani”, mondta Lee. „Szeretem formában tartani az ujjaimat. Amikor játszom, sorban jönnek az ötletek is, amiket mindig fel is veszek, aztán szépen elfeledkezem róluk. Ha majd egyszer visszatérek hozzájuk, biztosra veszem, hogy legalább a fele szar lesz, és le is törlöm majd őket. De egyébként mindenképpen tervezem, hogy egy nap megvizsgáljam, mi van a tarsolyomban. Ha befejeztem a könyvem reklámozását, remélem, megint lehetek majd zenész! De fogalmam sincs, milyen formában történik majd mindez. Nincsenek terveim, és nem tudom, merre tartok.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 The_Sentinel 2018-12-07 11:18
Egy My Favorite Headache szintű szólóanyaggal úgy 2-3 éven belül én teljesen elégedett lennék.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.