Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fieldy nélkül tér vissza a koncertszínpadokra a Korn

Basszusgitárosa nélkül indul a lezárások utáni első amerikai turnéjára a Korn. Fieldy egy közelebbről meg nem nevezett „rossz szokás” feltámadása miatt kénytelen otthon maradni.

0627korn

Augusztus 5-től ismét turnézik az Egyesült Államokban a Korn a Staind társaságában, ám az egyik alapember nélkül következik be az olyannyira várt élő visszatérés: Reggie „Fieldy” Arvizu basszusgitáros nem tart társaival az úton. „Az elmúlt hat évben olyan személyes problémákkal harcoltam, amelyek miatt néha visszaestem némelyik rossz szokásomba, ez pedig feszültségeket okozott a környezetemmel – áll Fieldy közleményében. – Azt javasolták, hogy kicsit pihenjek, és gyógyuljak meg. Tiszteletben tartom ezt a kérést, és rászánom az időt. Emiatt aztán nem fogtok színpadon látni most a zenekarommal, hanem azon dolgozom majd, hogy megszabaduljak a rossz szokásoktól. Eközben persze alkotok majd, hogy fejben és lélekben is pozitív tudjak maradni.”

Egyelőre nem tudni, ki áll majd Fieldy helyére a Kornban a koncerteken, de remélhetőleg mire jövőre ismét eljutnak hozzánk, már visszaáll majd a rend a bandában. A zenekar eredetileg tavaly június 9-én játszott volna az Arénában, majd idén június 3-ára halasztották a fellépést – hogy aztán megint eltolják majdnem három héttel későbbre, június 22-ére. Mivel a turné idén sem jött össze, most 2022. június 21. a fellőtt dátum. A helyszín változatlan, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra is. Az előzenekar Gojira fellépésével kapcsolatban még folynak az egyeztetések a francia csapat képviselőivel, ezért a szervezők kérik a jegyvásárlók szíves türelmét. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Barcs Bence 2021-06-23 13:16
Felkészül a kis Trujillo? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.