Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feszültség a Slipknotban: beperelte zenésztársait Chris Fehn

Éppen új albumon dolgozik a Slipknot, de a jelek szerint most sem feszültségmentes a munka: Chris Fehn ütős konkrétan beperelte zenésztársait bizonyos elmaradt kifizetések miatt.

0315fehn

A The Blast információi szerint pert indított zenésztársaival szemben a Slipknot Pinocchio-maszkos ütőse, Chris Fehn, aki úgy ítéli meg, hogy az elmúlt évek turnézásai után nem kapta meg az összes neki járó pénzt. Keresetében a zenész azt állítja: eddig úgy tudta, hogy a Slipknothoz a turnézásból és a merchandise-ból befolyó bevételek egyetlen céghez futnak be, amely aztán részesedést fizet a profitból a zenekar tagjainak. Most azonban tudomására jutott, hogy egyes bandatagoknak – konkrétan Corey Taylor énekesnek és Shawn Crahan ütősnek – emellett külön cégeik is működnek különböző államokban, amelyek szintén a Slipknothoz kapcsolódnak, és zenekari pénzek futnak be hozzájuk. Állítása szerint Fehn nem tudott eddig a szóban forgó gazdasági társaságok létéről. Chris teljeskörű törvényszéki vizsgálatot szorgalmaz a zenekar üzleti érdekeltségeivel kapcsolatban, és mind a neki szerinte járó profitra, mind az őt ért károk miatti kompenzációra igényt tartana.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mindez miként érinti Fehn zenekari tagságát, de amennyiben igazak a hírek, nem lepődnénk meg, ha június 26-án, a VOLT Fesztiválon már nem lenne ott társaival a színpadon…

 

Hozzászólások 

 
#5 Luciferkó 2019-03-17 01:51
Idézet - KripliBanda:
Valószínűleg nem érdemelte meg a pénzt. Az ő munkája legfeljebb látványelemként értelmezhető, zenei "added value"ként aligha. Akinek a zenei munkássága abban merül ki, hogy néha ütöget egy kukát ne csodálkozzon, ha ehhez mérten is értékelik.
Mondom ezt Slipknot rajongóként :)


Olvasd már el azt a nyomorult cikket, mielőtt kommentelsz és akkor megkímélsz mindenkit a felesleges okoskodástól. Köszi.
Idézet
 
 
#4 KripliBanda 2019-03-16 19:07
Valószínűleg nem érdemelte meg a pénzt. Az ő munkája legfeljebb látványelemként értelmezhető, zenei "added value"ként aligha. Akinek a zenei munkássága abban merül ki, hogy néha ütöget egy kukát ne csodálkozzon, ha ehhez mérten is értékelik.
Mondom ezt Slipknot rajongóként :)
Idézet
 
 
#3 nsz 2019-03-16 18:51
Bohócok...
Idézet
 
 
#2 exremeblast 2019-03-15 21:05
Biztos nem látok a dolgok mögé, de ha egy Slipknot szintű bandánál fukarkodnak , akkor tényleg válság van minden szinten
Idézet
 
 
#1 Codename333 2019-03-15 09:22
várjuk ki a végét. Dehát ilyen ez a showbinisz.....ezen a szinten már nincsnenek barátok cska érdekek :D Nem hiszem h komoly balhé lesz ebbőlVagyis remélem nem. Kár lenne ha kibasznák. Mégha nem is nélkülözhetetle n de akkor is fontos eleme a bandának.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.