Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feltekeri a hangerőt a Skindred

0619skindredOktóber 30-án új lemezzel jelentkezik a Skindred. Benji Webbe-ék friss albuma a Volume címet viseli, és vélhetően azt a hagyományos ragga metalt rejti majd, ami olyan népszerűvé tette a zenekart az utóbbi években.

Egy kelet-londoni stúdió mélyén dolgozik új nagylemezén a Skindred, és már csak az utolsó simítások vannak hátra, így az ismét James „Lerock" Loughrey producerrel melózó banda vélhetően heteken belül elkészül az anyaggal. A megjelenés október végén esedékes a Napalm kiadónál, utána pedig természetesen turné várható turné hátán: egyelőre csak egy novemberi brit turnét jelentettek be, de mivel elég rendszeresen eljutottak Magyarországra is az utóbbi években, és mindig nagy sikert arattak, vélhetően most is van alap reménykedni hazai fellépésben.

A Skindred legutóbbi lemeze Kill The Power címmel jött ki tavaly év elején. Tavaly novemberi budapesti fellépésükről itt olvashatsz, és jó hír, hogy a zenekar július 19-én ismét nálunk játszik az Anti-Flag és a Less Than Jake társaságában.

További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.