Shock!

szeptember 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feloszlott a Tristania

Több mint negyed évszázad után beszüntette tevékenységét a norvég Tristania. A csapatnak családi okok miatt kell elbúcsúznia a közönségtől.

0919tristania

Feloszlott a Tristania. A zenekar már decemberre lekötött latin-amerikai turnéját sem folytatja le, ám az egyik meg nem nevezett tag családjában súlyos egészségügyi problémák jelentkeztek. „Ennek következtében a rövid- és hosszú távú tervezés egyaránt ellehetetlenült számunkra. Mindnyájunkat sokkolt a dolog, és őszinte sajnálattal osztjuk meg veletek a híreket – írják. – A Tristania sosem kötött művészi kompromisszumokat, és soha nem jelentett számunkra opciót, hogy bármivel is előrukkoljunk a rajongók és a követők felé, ami nem százszázalékos. Ennek az egésznek nem is lehetne rosszabb az időzítése, és különösen fájlaljuk, hogy nem találkozhatunk ismét latin-amerikai barátainkkal, hiszen mindig is különleges kapcsolat fűzött bennünket az ottani rajongókhoz."

A zenekar mindenkinek köszönetet mond, akivel csak közösen dolgoztak az elmúlt huszonhat év folyamán. Mariangela Demurtas énekesnő további információkat is ígért a következő időszakra nézve.

A Tristania ugyan sosem oszlott fel, de az utóbbi évtizedben nem voltak annyira aktívak, mint előtte: legutóbbi albumuk, a Darkest White 2013-ban jelent meg. Utóbbinak eszerint már sosem lesz folytatása.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2022-09-19 10:38
Már réges-rég feloszlott, hiszen Vibeke nélkül nincs Tristania.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.