Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban érkezik az Ektomorf akusztikus lemeze

Február 17-én adja ki az AFM az Ektomorf speciális akusztikus lemezét, amely az igen szimpla The Acoustic címen fut majd. Farkas Zotyáék a legutóbbi Redemption album Sea Of My Misery című akusztikus dalának kedvező fogadtatása után döntöttek a teljes csendes-ülős album elkészítése mellett.

„Amint befejezzük a mostani turnét és leugrunk a buszról, indulunk Dániába, hogy felvegyük ezt a speciális lemezt", mondta egy őszi videoüzenetben Zotya. „A koncerteken, a neten, személyesen egyaránt rengetegen mondták, hogy a bulikon elővezetett akusztikus dolgok kibaszott jók, ezért döntöttünk így. Ez azonban nem a következő Ektomorf lemez, hanem egy speciális kiadvány."

Az anyagra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. I Know Them
02. I'm In Hate
03. Be Free
04. Redemption
05. Simple Man (Lynyrd Skynyrd feldolgozás)
06. To Smoulder
07. Folsom Prison Blues (Johnny Cash feldolgozás)
08. Again
09. Through Your Eyes
10. Fate
11. Stigmatized
12. Who Can I Trust

A The Acoustic producere a banda immáron bevált parntere, a dán Tue Madsen (Dark Tranquillity, Sick Of It All, The Haunted satöbbi) volt, és az Ektomorf az akusztikus jelleg ellenére igen feszes hangzást ígér. Zoli azonban végig a tiszta énekhangját használja a dalokban, vagyis üvöltözésre itt senki se számítson.

A The Acoustic megjelenését követően az Ektomorf megkezdi a melót a következő „rendes", súlyos sorlemezen is, amihez már hónapok óta íródnak a dalok. Újdonság, hogy a banda a legutóbbi állás szerint ezúttal nem utazik ki Madsenhez Dániába, hanem a producer helyezi át székhelyét a három-négy hetes munkálatok idejére Magyarországra.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.