Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február végén jön a Wisdom negyedik nagylemeze

Február 26-án jelenik meg a NoiseArt gondozásában a Wisdom új nagylemeze. Az album Rise Of The Wise címen fut majd, és itt mutatkozik be stúdiófelvételen Tóth Tamás dobos is a csapatban.

1128wisdom

Tizenegy vadonatúj számot rejt majd a Wisdom február végén megjelenő új nagylemeze, amely két szempontból is változást hoz a bandánál. Itt hallható először Tóth Tamás dobos játéka, és ugyan Bodor Máté még játszott a lemezen, az Alestormba bekerült gitáros a skótok turnébeosztása miatt az utóbbi idők koncertjein nem nagyon tudott jelen lenni, így – vélhetően – fix tagként egyelőre nem folytatja tovább a bandával a következő időszakban. Helyén a Battle Beastből kikerült Anton Kabanen penget az aktuális dátumokon, de ő ehhez az anyaghoz még nem tette hozzá a magáét. Anton egyébként egy Beast In Black nevű új bandát is létrehozott, amelyben Molnár Máté, a Wisdom basszere is tag.

A Rise Of The Wise a Wisdom negyedik teljes hosszúságú nagylemeze lesz, producere maga Kovács Gábor gitáros volt, a felvételek Budapesten és Törökbálinton folytak. A bandát idén még egyszer lehet elcsípni koncerten, konkrétan december 5-én, Szombathelyen.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.