Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ezt a dalt még 2019-ben írtuk, de nem került fel az albumra”

Bemutatta a The Fire Within című új dal klipjét a Within Temptation. A dal már az ötödik önálló kislemez a bandától a közelmúltban.

0708wt

Lassan négy éve jelent meg a holland Within Temptation legutóbbi albuma, a Resist. Sharon den Adelék azóta négy islemezdalt mutattak be, az Entertain You-t, a The Purge-öt, a Shed My Skint és a Don’t Pray For Me-t, most pedig itt az ötödik is, a The Fire Within. „Lemezkészítés közben gyakran megesik, hogy számos ötlet egyszerűen nem fér fel a végső dallistára – mondják. – Ugyanakkor gyakran a rostán kieső dalok is nagyszerű kislemez B oldallá vagy önálló kislemezzé válnak. Ebben az esetben erről van szó, hiszen ezt a dalt még 2019-ben írtuk, de nem került fel az albumra.”

A dalhoz most hivatalos klip is készült. Új lemezről sajnos továbbra sincs szó.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tulus 2022-12-25 11:06
Ez a nő még mindig elképesztően szép és sexy, de a zenéjét soha nem tudtam meghallgatni. Természetesen azt elismerem, hogy a hangja óriási.
Idézet
 
 
#2 Szücs István 2022-12-23 18:03
A kíváncsiság furdalt, hogy a Within Temptation hol tart éppen, és úgy gondoltam, teszek egy próbát, lehallgatom mind az öt dalt egymás után. Ez eléggé könnyen ment. Miért is? Már a Fire Within dal közepén tudtam, hogy remek döntést hoztam, egyszerűen Sharon Den Adel egekig törő éneke és a be-berobbanó gitárok hangjai príma atmoszférát teremtenek. Nehéz elhinnem, hogy a legtöbb rajongónak nem jönne be ez a szerzemény, és akkor még a többiről szó sem volt... Mindegyik dal méregerős, talán az Entertain you lóg ki egy kicsit a sorból, de ott is van egy fergeteges refrén, ami két vállra fektet. Ezek a dalok többnyire szenvedélyesek és lüktetnek az életörömtől (legalábbis érzésre ezt adják). A Shed My Skin duettje egyszerűen bombasztikus, úgy érzem, hogy jöhet a Resist folytatása, mert megvan bennük a kellő muníció. Within Temptation rajongók mindenképpen tegyenek egy próbát! Szerintem nem fogják megbánni. ;)
Idézet
 
 
#1 Tuonela 2022-12-23 09:25
Ha a dalt 2019-ben írták, akkor nem is csoda, hogy nem került fel a Resistre; annak a megjelenése ugyanis csak gyártási problémák miatt csúszott 2019 elejére, 2018-ban már kiadásra kész volt.
Ezt az öt dalt hallva egyébként különösebben nem sajnálom, hogy nincs szó új lemezről.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.