Shock!

május 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ezen az albumon szerepel az eddigi legnagyszabásúbb és legambíciózusabb dalunk is”

Meglehetősen hosszú kihagyás után, március 31-én jelenik meg a Los Angeles-i Warbringer ötödik nagylemeze. A zenekar elég alaposan átalakult felállásban készítette el a Woe To The Vanquishedet, amelyről Shellfire címmel most bemutatták a második számot is.

1221warbringer

Tavalyelőtt igen komoly érvágást szenvedett el a Warbringer, miután távozott soraikból John Laux gitáros és Carlos Cruz dobos. Akkor maga John Kevill énekes/főnök sem volt biztos a folytatásban, 2015-re azonban ismét létrejött egy szilárd felállás: Laux helyére Noah Young, Cruz dobos posztjára Vicken Hovsepian, a szintén lelécelt Ben Mottsman basszer posztjára pedig Alex Malmquist került.

A zenekar tavasszal hozza ki új albumát a Napalm kiadónál, amelynek címe Woe To The Vanquished lesz, és Mike Plottnikoff (Fear Factory, In Flames) volt a producere. Kevill durva, kegyetlen, de dallamos és progresszív anyagot ígér, amelybe a klasszikus thrash mellett rengeteg modernebb, extrémmetalos elem is szorult. „Összességében gyorsabb és lényegretörőbb a lemez mindennél, amit warbringer_ceddig kiadtunk, de zárásként szintén itt szerepel az eddigi legnagyszabásúbb és legambíciózusabb dalunk, a 11 perces When The Guns Fell Silent is”, mondja a frontember.

A lemez dallistája így fest:

01. Silhouettes
02. Woe To The Vanquished
03. Remain Violent
04. Shellfire
05. Descending Blade
06. Spectral Asylum
07. Divinity Of Flesh
08. When The Guns Fell Silent

Emellé egy bónusz bakelit single is beszerezhető lesz, rajta a Death Evil Deadjének és a Coroner Arc Lite-jának feldolgozásával.A lemezről most bemutatták a második dalt klipet, és tavasszal a szintén új albummal jelentkező Havok, a GOROD és az Exmortus társaságában turnéznak majd Európában. Április 19-én, a bécsi Arenában meg is lehet nézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.