Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a srác innentől kezdve mérce lesz”

Június 24-én, Here Come The Infidels címmel jelenik meg az atlantai Stuck Mojo visszatérő lemeze. Rich Ward gitáros/énekes és Frank Fontsere dobos mellett új rapper és basszer zenél a csapatban, és most meghallgatható tőlük a The Business Of Hate című friss szerzemény is.

0325stuckmojo

stuckmojo_cEredetileg legklasszikusabb felállásában, a Pigwalk és Rising lemezeket is feljátszó négyesben készült visszatérésre a Stuck Mojo, minden rapmetal-bandák legsúlyosabbika, ám a régi személyes problémák ismét feltámadtak a csapatban, így Bonz rapper és Corey Lowery basszer/énekes még a lemezfelvételek előtt távozott a fedélzetről. A csapat élén így most egy fiatal rapper, Robby J áll, akit Rich a YouTube-on fedezett fel, a basszer pedig Len Sonnier, aki korábban a Doug Pinnick-féle Poundhound turnémuzsikusaként zenélt. „Robby J egy kibaszott nindzsa, a tökéletes énekes-frontember!", mondja Rich. „Mindenki jól jegyezze meg, amit mondok: ez a srác innentől kezdve mérce lesz azt illetően, hogyan fest egy rapperrel kiálló zenekar!"

A csapat fénykorát idéző módon Andy Sneap producerkedése mellett elkészült Here Come The Infidels lemezt a PledgeMusic kiadó gondozza majd, és a Verbal Combat című dalt máris meg lehet hallgatni róla. A 41 perces albumra tizenegy dal kerül fel, és a zenekar klasszikus, súlyos-zúzós hangzásvilágához kanyarodik vissza a legutóbbi, meglehetősen érthetetlen The Great Revival káosza után.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 notreadam 2016-05-12 14:19
Szerettem a Mojo-t, és úgy érzem ezt is szeretni fogom.Jó az új torok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.