Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a dal is, mint sok másik az albumról, öngyógyító hatással jött létre”

Új dalt mutatott be a Woodstock Barbie. A zenekar emellett a HEMI Music Awards programba is bekerült.

1118wb

A Woodstock Barbie tavalyelőtt ősszel dobbantott bemutatkozó EP-jével, a Never Gonna Fall In Line-nal, de a karantén-hónapokban sem tétlenkedtek, sorra készültek az új dalok, adtak karanténkoncertet az A38 Hajón, felléphettek a 2020-as év komplett fesztiválszezonját reprezentáló Fekete Zajon, a Fülesbagoly tehetségkutató debreceni döntőjében Szandra bezsebelte a legjobb énekesnőnek járó díjat, Arián (gitár, billentyűk) pedig a legjobb hangszeres zenésznek járót, nem mellesleg a Campus Fesztivál különdíját is, valamint bejutottak az Öröm a zene döntőjébe is. Még decemberre készültek el az új kislemezzel, de a korlátozások miatt még vártak egy kicsit a megjelenéssel. Erről most itt az új dal, az In My Mind. „Ez a dal is, mint sok másik az albumról, öngyógyító hatással jött létre”, mondják. „Úgy is mondhatnám, hogy öngyógyító mantrázás. Ez az az érzés, amikor bármi is történt veled az életben, bármilyen mentális deficittel rendelkezel, meg kell tanulnod magad megbékíteni és elfogadni a nyomást, hogy aztán haladhass tovább a jó úton. Amikor rájön az ember, hogy attól lesz boldog, ha azt csinálja, amit igazán szeret, akkor a test és az elme is rendben lesz.”

Az új, Soul Smoke című EP-re öt dal került, amit ismét a Pinewood Stúdióban rögzítették Sipos Ábris és Köge segítségével, a keverést és mastert pedig ezúttal is Miskolczi Marci (Kepler Stúdió) végezte. A lemez érdekessége, hogy ének terén már komplexebben gondolkoztak, és a gospeles énektémák kibontásaként ebben a dalban is hallhatunk vokalistákat, Horváth Dorottyát, Keglovics Fannit és Kiss Esztert, azaz Az Offos Gárékat.

A 2021-es év a járvány ellenére is erősen indult a zenekarnak, ugyanis bekerültek a kilenc ország összefogásában futó HEMI Music Awards programba, sőt, a kezdő huszonhétből tovább is jutottak a második fázisba, ahol már csak kilenc zenekar vesz részt. Az eredetileg tavaly decemberre, majd most márciusra meghirdetett, SeeNnel közös dupla lemezbemutatót végül szeptember 25-re halasztották, de nagyon remélik, hogy ennél hamarabb is eljátszhatják majd élőben is az új dalokat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.