Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a dal a szexuális vonzalomról szól”

Új dalokat ír a Woodstock Barbie, amelyek közül egyet már rögzítettek is egy live session keretében. A szám címe Blues & Juice.

1215wob

Új dalt mutatott be a Woodstock Barbie. „Ez a dal a szexuális vonzalomról szól. Egy olyan hevesen szenvedélyes vágyról, ami úgy feszít, mintha csak az ördög bújt volna belénk" – mesélte a dalról Szandra, a zenekar énekese. A számot a törökbálinti SuperSize-ban rögzítették, egyben feljátszva, a videót pedig Szombath Máté és a Cineast csapata készítette. A Blues & Juice a készülő új kislemezük előfutára, ami várhatóan jövő tavasszal fog megjelenni, úgyhogy most december 18-án a Szimplában búcsúznak egy időre, hogy elvonuljanak a próbaterembe. Részletek itt.

A Woodstock Barbie nem sokkal a pandémia előtt indult, és a nehézségek ellenére is pörög: tavaly játszottak a Fekete Zajon, majd bezsebelték a Fülesbagoly legjobb énekesnő és legjobb hangszeres zenész díját. Az évet második EP-jükkel, a Soul Smoke-kal indították, és bekerültek a kilenc ország összefogásában futó HEMI Music Award programba is. Nyáron felbukkantak a Campuson és a Szevastock fesztiválon is, eljutottak a szerb Mount of Artanra fesztiválra is a varázshegy tetején, a szeptembert pedig Csehországban indították, meghívást kaptak a nagy lengyel Blues Alive fesztiválra, amit összekötöttek egy egyhetes turnéval, aminek minden állomásán szétszedték őket a cseh és lengyel bluesrajongók, november végén pedig eljutottak első showcase-ükre, a szkopjei PIN Music Conference-re is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.