Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eyes Don’t Lie: új dallal hajt fejet elhunyt gitárosa előtt az Asphalt Horsemen

Eyes Don’t Lie címmel új dallal jelentkezett az Asphalt Horsemen. A csapat ezzel a számmal tiszteleg nyáron elhunyt gitárosa, Matyasovszki Géza emléke előtt.

0808_matyasovszkigeza

Nyáron pótolhatatlan veszteség érte az Asphalt Horsement: súlyos betegségben elhunyt Matyasovszki Géza gitáros. A zenekar most egy friss szerzeménnyel jelentkezett, amelyben még Géza játéka hallható – miként azon a teljes lemezen is, amelyet jövőre fognak megjelentetni. „Az új lemez hanganyagának felvételei 2022 első felében megtörténtek, és 2023 januárjában forgattuk a klipet az Eyes Don’t Lie-hoz – mondja a csapat. – Ezt követően szerettünk volna még további jeleneteket felvenni a kliphez, de Géza betegsége miatt sorra le kellett mondanunk az időpontokat. Géza augusztusi halála óriási sokk volt mindannyiunknak és úgy gondoltuk, hogy a legnagyobb tisztelgés az emléke előtt, ha visszük tovább az eddigi közös munkánkat – Gézát harminc éve ismerve biztos vagyok benne, hogy ő is ezt szeretné.”

A Géza által feljátszott új albumon tehát már csak néhány apróság és az utómunka van hátra, és a tervek szerint valamikor 2024 elején megjelenik. További részletek hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 NOLA 2023-10-29 00:12
Nagyon birom ezt a bandát, épp ezért nem értem, hogy mi a lófasz van. Eddig meg voltam szokva, hogy mindig maximális minőségi cuccok jönnek Tőlük. Erre most kiadják ezt..., most komolyan, ...ez a demo felvétel?
Hallom meg látom, hogy lehetne ez jó, de a hangzás totálisan bordel, és nem értem, hogy a fiük ezt hogy-hogy nem hallják. A videót meg nem is tudom értelmezni.
Értem én, hogy megemlékezés..., de pont azért kellett volna jobban figyelni a minőségre.
Én ezt nem értem..., komolyan sajnálom, hogy ezt kellett irnom, de szerintem aki nem süket, az hallja, hogy ezen a hang felvételen még nagyon sokat kellett volna melózni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.