Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exodus: „Nem oszlunk fel!”

Noha Gary Holt minden egyes aktuális interjújában igyekszik leszögezni, hogy a Slayerben két éve betöltött kisegítői státusza nem veszélyezteti az Exodus jövőjét, a Bay Area thrasherek rajongótábora továbbra sem nyugodt, főleg, miután szerdán a patinás Maryland Deathfest szervezői bejelentették: különböző „személyes okok” miatt az Exodus az eredeti kiírással ellentétben végül nem lesz ott a május 23-26. közötti eseményen. Aggodalomra azonban a zenekar szerint nincs ok.

„Spekulációk, összeesküvés-elméletek és szimplán segghülye internetes kommentek egész örvényének közepén találtuk magunkat, amelyek az Exodus jövőjét, illetve Gary Holt zenekarhoz fűződő elkötelezettségeit fejtegetik”, áll a csapat közleményében. „Most megpróbáljuk kicsit megvilágítani az aktuális tényeket és eloszlatni a félreértéseket. A Maryland Deathfestre leszervezett fellépésünket azért mondtuk le, mert Garynek kötelességei vannak az édesapjával kapcsolatban, aki hirtelen súlyosan megbetegedett. A Metal Alliance turné kezdete előtti napokban erőfeszítéseket tettünk arra, hogy valaki beugorjon Gary helyére a kiszámíthatatlan helyzet miatt, de végül úgy alakultak a dolgok, hogy az apja állapota stabilizálódott, de még mindig nem gyógyult fel teljesen, és folyamatos felügyeletet igényel. Ez egy olyan privát és személyes ügy, ami önmagában nem igényelt volna nyilvánosságot, de a Maryland Deathfest közleménye és Gary interjúja az Exodushoz való elkötelezettségéről véletlenül pont metszették egymást, mi pedig szükségesnek éreztük, hogy tájékoztassuk az embereket a valós helyzetről.”

A zenekar leszögezi: az Exodus nem oszlik fel. „Gary továbbra is játszik az aktuális Metal Alliance dátumokon, a jövőben pedig megosztja az idejét az Exodus és a Slayer között. A zenekar a beharangozottak szerint, vele együtt ott lesz a május 19-ei Hell & Heaven fesztiválon a mexikói Guadalajarában, utána pedig Gary hazatér, és a családjával foglalkozik. Elnézést kérünk a Maryland Deathfest szervezőitől és mindazon Exodus rajongóktól, akik látni akartak minket ott, de remélhetőleg mindenki megérti, hogy a család és a szeretteink állnak az első helyen.”

Gary Holt július 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon lép fel a Slayerrel.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 99 2013-04-04 08:59
nem értem mért kell egyből beszarni :D hisz leszögezte h a Slayerért sem hagyná ott őket max ha mindkettőt csinálhatná :D
akkor Slayerezne.De én remélem nem kell átvennie Hannemann helyét
Idézet
 
 
+3 #1 kéjsóvár bohóc 2013-04-04 08:03
Helyes! Nyomjátok tovább a brutkó metált!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.