Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Évek kihagyása után új dalokon dolgozik az Evanescence

A héten már kihozott egy új szólószámot Amy Lee, és tegnap boltokba került az a bakelit box is, amelyben az Evanescence eddigi három nagylemeze kapott helyet. Még jobb hír azonban, hogy a zenekar új dalokon dolgozik.

0217evanescence

Mindhárom eddigi Evanescence-lemez helyet kapott abban a The Ultimate Collection dobozban, amelyet február 17-én hozott ki a zenekar, az igazi érdekesség azonban az az Origin nevű, hivatalosan soha korábban ki nem adott demóalbum, amelyet most szintén a közönség elé tárt a csapat. Emellett egy külön lemezt szántak The Lost Whispers címmel az itt-ott elszórt bónuszoknak is, amely további érdekességgel szolgál: a zenekar évek óta első stúdiófelvételével. Ez Even In Death (2016) címmel alább is meghallgatható, és eredetileg az említett Originen szerepelt, viszont ez a felvétel vadonatúj. A dobozban emellett 52 oldalas booklet is található.

Még jobb hír, hogy Amy Lee a héten a zenekar sajtósa útján megerősítette: az Evanescence új dalokon dolgozik, aminek alaposan el is érkezett az ideje, hiszen a csapat a 2011-es self/titled album óta nem készített friss lemezt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.