Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Love Exists: új szólószám az Evanescence énekesnőjétől

0213amyleeLove Exists címmel új single-t hozott ki Amy Lee, az Evanescence énekesnője. A szám egy olasz eredeti újragondolása.

Új szólódallal jelentkezett Amy Lee, aki legutóbb egy gyerekeknek készített albumot jelentetett meg tavaly Dream Too Much címmel. Az énekesnőt Francesca Michielin L’amore Esiste című szerzeménye ihlette a Love Exists elkészítésére, amelynek végső formába öntésében Guy Sigsworth producer volt a segítségére, illetve a vonós témákat meghangszerelő Dave Eggar.

Az Evanescence a 2011-es self/titled album óta nem készített friss lemezt, és Amy saját korábbi nyilatkozatai szerint sem abban nem biztos, hogy lesz valaha folytatás ezen a téren, sem abban, hogy amennyiben igen, mikor. A zenekar ugyanakkor tavaly kihozott egy bakelit boxot, amelybe mindhárom hivatalos stúdióalbumukat beletették számos érdekesség mellett. Az egyik bónuszfelvétel például az első Evanescence-stúdiófelvétel évek óta, igaz, nem új dal, hanem az Even In Death című, még a demós korszakból származó szám új változata. Az Origin című demó egyébként eredeti verziójában is helyet kapott a csomagban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.