Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eredeti frontemberével jön nyáron Európába a Saint Vitus

0327saintvitusIgazi kuriózummal szolgál a fanatikus doomsterek számára a műfaj egyik ikonja, a Saint Vitus: a zenekarhoz az idén nyáron esedékes európai fellépésekre az eredeti frontember, Scott Reagers csatlakozik majd.

Scott Reagersszel is el lehet majd csípni élőben a Saint Vitust idén nyáron az európai fesztiválokon – jelentette be a banda, akik legutóbb akkor kerültek be a hírekbe, amikor tavaly Scott „Wino" Weinrichnek némi illegális anyag birtoklása miatt idő előtt ki kellett szállnia az európai körből. A mostani speciális döntésben bizonyára ez is játszott némi szerepet, de Wino ettől még természetesen továbbra is a zenekar tagja. Reagers annak idején az 1984-es, klasszikus debütáló Vitus-lemezen énekelt, majd 1986-ban távozott a zenekarból, hogy aztán csaknem egy évtizeddel később visszatérjen, és 1995-ben egy újabb klasszis albumot tegyen le az asztalra Dave Chandlerékkel Die Healing címmel. A banda turnémenetrendje egyelőre még formálódik, de a Hellfesten már biztosan ott lesznek.

A Saint Vitushoz kapcsolódó hír, hogy a zenekar mostani kiadója, a Season Of Mist ismét megjelentetett két régi lemezt tőlük: az egyik pont az említett Die Healing, a másik pedig az 1992-es C.O.D., amelyet remaszterizáltak is, és két kiadatlan bónusz is felkerült rá.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.