Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Érdemes sietni a Machine Head-jegy megvásárlásával

0216mhSzeptember 18-án a Barba Negrában lép fel az oaklandi Machine Head. Robb Flynnék először és utoljára 1994-ben játszottak Budapesten, és érdemes sietni a jegyvásárlással, a belépők egyharmada ugyanis máris gazdára talált – ez Magyarországon, ahol hagyományosan mindenki a helyszínen akar jegyet venni, rendkívül jó eredménynek számít.

Extrahosszúságú, előzenekar nélküli, an evening with…-típusú koncerttel tér vissza csaknem huszonegy év kihagyás után Budapestre a Machine Head. A buli helyszíne a Barba Negra lesz. A zenekar egy kifejezetten Közép- és Kelet-Európára koncentráló körben jut el Magyarországra, amely augusztus 29-én startol Minszkben, és október 10-én zárul a svájci Fribourgban. A buli jelentősége már csak azért is nagy, mert ugyan 2009-ben jártak nálunk a Hegyalján, 2012-ben pedig a FEZEN-en, Budapesten utoljára 1994-ben, a debütáló Burn My Eyes lemez turnéján játszottak a Slayer nyitóbandájaként. A zenekar jelenleg éppen a tavalyi Bloodstone & Diamonds albumot turnéztatja, és egész estés monstre bulikat nyomnak, vagyis a fanatikusok bizonyosan nem csalódhatnak.

A koncert szervezője a Phoenix Music Hungary, az elővételes jegy augusztus 17-ig 6900 forintba kerül, utána és a helyszínen pedig 7900 forint lesz. Már persze ha marad, ugyanis már most elment elővételben a belépők harmada, vagyis aki ebben az esetben nem siet, könnyen lemaradhat Robb Flynnékről. Mi szóltunk! További információk itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.