Shock!

szeptember 21.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ennyi, vége: hivatalosan is lehúzta a redőnyt a God Forbid

0819gfAmit két nappal ezelőtt mi is valószínűsítettünk, hivatalossá vált: beszüntette tevékenységét a Doc Coyle gitáros távozásával vezérét vesztett New Jersey-i modern metal úthenger, a God Forbid. Doc és a másik gitáros, Matt Wicklund tervei kivételével a tagok jövője egyelőre ismeretlen.

„Igen, a hír igaz, a God Forbidnak vége", erősítette meg a hírt Byron Davis énekes. „Nagyrészt ma is család vagyunk. Néhányan továbblépnek, míg mások folytatják azt az életet, amit azelőtt éltek, hogy megalakult volna a zenekar. Szomorúnak kellene lennem, de nem vagyok az, mert megkezdődött egy új fejezet. Higgyétek el, hogy mindnyájatokkal találkozom majd a jövőben."

Ami a zenészek terveit illeti, konkrétumokat egyelőre csak a két gitáros jövőjéről tudunk: Doc egy rockosabb megszólalású projektben folytatja, Matt Wicklund pedig Ghost Ship Octavius néven alapított nemrég zenekart Christopher Amott (ex-Arch Enemy, Armageddon) és Van Williams (ex-Nevermore) társaságában. Byron, John Outcalt basszer és Corey Pierce dobos terveit most még homály fedi.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.