Shock!

július 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ennyi, vége: hivatalosan is lehúzta a redőnyt a God Forbid

0819gfAmit két nappal ezelőtt mi is valószínűsítettünk, hivatalossá vált: beszüntette tevékenységét a Doc Coyle gitáros távozásával vezérét vesztett New Jersey-i modern metal úthenger, a God Forbid. Doc és a másik gitáros, Matt Wicklund tervei kivételével a tagok jövője egyelőre ismeretlen.

„Igen, a hír igaz, a God Forbidnak vége", erősítette meg a hírt Byron Davis énekes. „Nagyrészt ma is család vagyunk. Néhányan továbblépnek, míg mások folytatják azt az életet, amit azelőtt éltek, hogy megalakult volna a zenekar. Szomorúnak kellene lennem, de nem vagyok az, mert megkezdődött egy új fejezet. Higgyétek el, hogy mindnyájatokkal találkozom majd a jövőben."

Ami a zenészek terveit illeti, konkrétumokat egyelőre csak a két gitáros jövőjéről tudunk: Doc egy rockosabb megszólalású projektben folytatja, Matt Wicklund pedig Ghost Ship Octavius néven alapított nemrég zenekart Christopher Amott (ex-Arch Enemy, Armageddon) és Van Williams (ex-Nevermore) társaságában. Byron, John Outcalt basszer és Corey Pierce dobos terveit most még homály fedi.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.