Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ennyi, vége: hivatalosan is lehúzta a redőnyt a God Forbid

0819gfAmit két nappal ezelőtt mi is valószínűsítettünk, hivatalossá vált: beszüntette tevékenységét a Doc Coyle gitáros távozásával vezérét vesztett New Jersey-i modern metal úthenger, a God Forbid. Doc és a másik gitáros, Matt Wicklund tervei kivételével a tagok jövője egyelőre ismeretlen.

„Igen, a hír igaz, a God Forbidnak vége", erősítette meg a hírt Byron Davis énekes. „Nagyrészt ma is család vagyunk. Néhányan továbblépnek, míg mások folytatják azt az életet, amit azelőtt éltek, hogy megalakult volna a zenekar. Szomorúnak kellene lennem, de nem vagyok az, mert megkezdődött egy új fejezet. Higgyétek el, hogy mindnyájatokkal találkozom majd a jövőben."

Ami a zenészek terveit illeti, konkrétumokat egyelőre csak a két gitáros jövőjéről tudunk: Doc egy rockosabb megszólalású projektben folytatja, Matt Wicklund pedig Ghost Ship Octavius néven alapított nemrég zenekart Christopher Amott (ex-Arch Enemy, Armageddon) és Van Williams (ex-Nevermore) társaságában. Byron, John Outcalt basszer és Corey Pierce dobos terveit most még homály fedi.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.