Shock!

május 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekesének síremlékére gyűjt a Panksapka

1213panksapkaA szolnoki Panksapka énekese Berényi Tibi 2009-ben, 35 évesen hunyt el. A zenekar és barátaik már akkor is szerveztek két jótékonysági koncertet Tibi nehéz anyagi helyzetben lévő családja támogatására, és most újra szeretnének segíteni.

„2014-ben lesz öt éve, hogy barátunk és énekesünk elhunyt", írja a zenekar. „Sajnos a nehéz anyagi háttér miatt azóta is fejfa jelzi nyughelyét ami persze már nagyon rossz állapotban van - ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy megjelentettünk egy 17 számos Panksapka válogatáslemezt PANKs Not Dead címmel, melynek teljes bevételét Tibi síremlékének felújítására, illetve gyermekei támogatására fordítjuk majd. A három eddig kiadott lemezünkről válogattunk, illetve lesz rajta néhány különlegesség is: két olyan dal, ami sorlemezen nem jelent meg, illetve egy koncertfelvétel. A dalok hangzását a szolnoki Denevér stúdió mágusa Töfi barátunk a lehetőségekhez képest felújította, ezzel is támogatva kezdeményezésünket."

A lemez első lépésben megrendelhető borítóval és szövegkönyvvel a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen rendelhető meg. A későbbiekben letöltéssel is lehet majd támogatni az ügyet, illetve egy alapítványt is szeretnének bevonni, ahová további adományokat is felajánlhat, aki szeretne. „2014 tavaszán lesz Tibi halálának ötödik évfordulója, reményeink szerint addigra sikerül annyit összegyűjteni hogy felavathassuk az eredményt – és természetesen mindenkit tájékoztatunk az akció kimeneteléről", írja a banda.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.