Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekes és basszusgitáros nélkül maradt a Forbidden

Lemondta idei wackenes fellépését a Forbidden, és sajnos még ennél is rosszabb hír, hogy bizonytalan időre jegelik tevékenységüket, miután Matt Camacho basszusgitáros kilépett a zenekarból, Russ Anderson énekes pedig úgy döntött, egy ideig nem kíván a zeneiparban tevékenykedni.

Törölni kényszerült idei fellépését a Wacken Open Air fesztiválon az egyik legkomplexebb, legdallamosabb Bay Area thrash/power csapat, a Forbidden, akik néhány évvel ezelőtti újjáalakulásuk és némi fesztiválozás, koncertezés után végül tavalyelőtt tértek vissza a színre az Omega Wave albummal. A zenekarból két tag is távozni látszik: Matt Camacho basszer véglegesen, Russ Anderson énekes pedig ideiglenesen függesztette fel tevékenységét a Forbiddenben.

Craig Locicero gitáros/főnök közleménye szerint Matt azért hagyta ott a csapatot, mert az első feloszlás után elvégezte a jogi egyetemet, mára pedig eljutott arra a szintre, hogy szakmai karrierje nem egyeztethető össze az aktív zenéléssel. Egy basszer távozásán talán még túllépett volna a banda, ám Russ Anderson énekes annyira hozzátartozik a Forbidden arculatához, hogy úgy döntöttek: lemondják a lekötött bulit Wackenben. „Russ nem lép ki a csapatból, de saját maga érdekében tart egy kis szünetet a zenélésben, hogy visszanyerje a lelkesedését és kicsit ismét felszítsa a Forbidden iránt érzett tüzét. A Forbiddennek nincs vége, Russnak egyszerűen csak ismét fel kell töltenie magában a thrash metal elemeket!", írja Craig.

A banda három együtt maradt tagja, azaz Locicero, Steve Smyth gitáros és Sasha Horn dobos igen csalódottak az elmaradó Wacken buli miatt, de tiszteletben tartják Anderson és Camacho döntését. „Reménykedtünk benne, hogy Russ megváltoztatja a döntését, de most erősen úgy érzi, hogy képtelen a dologra. Így aztán tiszteletben tartjuk a kívánságát, és hagyunk neki egy kis szünetet. Elnézést kérünk a rajongóktól, a szervezőktől és mindenkinél a Nuclear Blastnél, akik oly sokáig álltak mellettünk. Azt is megértjük, mennyire szerették volna látni az európai rajongók ismét a Forbiddent, de mind azt érdemlitek, hogy a legjobb Forbiddent kapjátok, és ne ilyen körülmények között lépjünk színpadra. Ezt akár ígéretnek is vehetitek: visszatérünk, méghozzá erősebben, és új anyaggal! Nagyjából a következő lemez felét már megírtuk, és be is fejezzük, amikor Russ elég jól érzi magát ahhoz, hogy ismét nyomja a thrasht."

A Forbidden tavaly ősszel Budapesten is fellépett volna, ám a teljes turnét le kellett mondaniuk az akkori dobos, Mark Hernandez meg nem nevezett családi problémái miatt, amelyek aztán az ütős távozásához is vezettek.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 GTJV82 2012-07-05 19:14
Nem tudom mennyire igaz, de állítólag Anderson esetében egészségügyi problémák (is) vannak a háttérben.. tény, hogy irgalmatlanul meg van hízva, nem tudom a szervezete mennyire viseli el ilyen formában a hosszas turnézást.. remélem összeszedi magát, és feltöltődve visszatér!!!
Idézet
 
 
+3 #1 Kiss Gábor (Shock!) 2012-07-05 15:58
Basszus!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.