Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elmarad a Morbid Angel decemberi budapesti fellépése

December 3-án Budapesten játszott volna a Morbid Angel, ám a zenekarnak az egész turnét törölnie kellett rajtuk kívül álló okok miatt. A szervezők közleménye alapján ugyanakkor jó esély mutatkozik egy 2018-as pótlásra.

0524ma

A Concerto Music sajnálattal jelzi, hogy elmarad a Morbid Angel novemberre és decemberre tervezett Európa-turnéja, így a 2017. december 3-i budapesti koncert is a Barba Negra Music Clubban. A menedzsment közleménye szerint útlevélproblémák miatt kellett elhalasztani a koncerteket, amiért minden érintettől elnézést kérnek. A megvásárolt jegyek október 24. és november 24. között visszaválthatók a vásárlás helyszínén, vagy érvényesek a 2018-ra újraszervezett koncertre.

morbidangel_cA zenekar új lemezét egyébként a UDR kiadó hozza ki Kingdoms Disdained címmel. Az utóbbi évek során mindenki kicserélődött a csapatban Trey Azagthoth mellett: a régről ismert Steve Tucker basszer/énekessel, Scott Fuller dobossal és Dan Vadim Von gitárossal felálló csapat Erik Rutan producerkedése mellett készítette el az anyagot. Tucker már jó néhány hónappal ezelőtt leszögezte: az új album biztosan nem olyan lesz, mint a 2011-es, rengeteg vitát kiváltó Illud Divinum Insanus. „Amikor belekezdtünk a munkába, csak arról volt szó, hogy írunk egy albumot, de olyat senki sem mondott, hogy most ebbe és ebbe az irányba kellene mennünk”, vázolta a folyamat lényegét az énekes/basszer. „Vannak bizonyos dolgok, amik nyilvánvalóak. Mármint én death metalos arc vagyok – ha szerepelek egy lemezen, az biztosan death metal lesz. Most is valami új, valami friss született a kezeink alatt, de vérbeli Morbid Angelről beszélünk. Igazság szerint nem közelítettünk nagyon másképp a mostani lemezhez, mint a korábban velem készített anyagokhoz, kivéve mondjuk a Formulas Fatal To The Flesht, mert ott Trey írta a zenét és a szövegeket is. Most inkább úgy dolgoztunk, mint a Gateways To Annihilation idején, amikor szintén mindenki hozzájárult a végeredményhez. Trey is írt dalokat, én is írtam dalokat, és Scotty is hozott ötleteket. Oda-vissza passzolgattuk egymásnak a témákat, a végén pedig mindig összeállt egy Morbid Angel-dal. Tényleg vérbeli Morbid Angel lesz a lemez.”

A távozott David Vincent és Tim Yeung nemrég Budapesten koncertezett az I Am Morbiddal, beszámolónkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#6 A Kúszó Káosz 2017-10-20 17:49
Idézet - nekrodémon:
Bírom ezt , nem bírtok 4 kemény napot várni a visszaváltással .


Ha kis országunkban nem úgy mennének a dolgok általában, ahogy, nem aggódnék ennyit. :)
Idézet
 
 
+2 #5 nekrodémon 2017-10-20 15:40
Bírom ezt , nem bírtok 4 kemény napot várni a visszaváltással .
Idézet
 
 
#4 bluevoodoo 2017-10-20 08:16
Idézet - Nonexistence:
A Concerto szerint az online jegyeket ott lehet visszaváltani, ahol vetted, tehát gondolom a Tixán. Viszont ott semmi ilyen opciót nem látok.

Én írtam tegnap a Barbának, kb azonnal válaszoltak, hogy 24-én indul az online jegyek visszaváltása, és küldenek róla emailt majd, hogy mi a menete.
Idézet
 
 
+7 #3 dreambarker 2017-10-19 20:21
Csapják hozzá a februári Pestilence-hez... :)
Idézet
 
 
#2 Zede 2017-10-19 18:44
Elvileg október 24 és november 24 között visszaválthatók a jegyek a vásárlás helyszínén, szerintem az online jegyekre is ez vonatkozhat.
Idézet
 
 
#1 Nonexistence 2017-10-19 17:30
A Concerto szerint az online jegyeket ott lehet visszaváltani, ahol vetted, tehát gondolom a Tixán. Viszont ott semmi ilyen opciót nem látok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.