Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészültek az új Judas Priest album dalai

0517rhrf Elkészült új nagylemezének dalszerzési munkálataival a Judas Priest. A Rob Halford énekes által súlyosnak, keménynek és direktnek ígért anyag a banda történetének első produkciója lesz K.K. Downing gitáros nélkül, Richie Faulknerrel Glenn Tipton partnereként, és valamikor jövőre jelenhet meg.

„A dalszerzési periódust befejeztük”, magyarázta Rob Halford énekes a Billboardnak. „Most következik annak fájdalmas munkája, amelynek eredményeként megfelelően hallasz majd vissza minden egyes hangot, minden egyes apró vokálmegoldást és apró részletet. Vagyis még mindig a hangszeres sávokat rögzítjük. Ez egy baromi aprólékos munkafázis, de élvezetes is egyben.”

Halford szerint ezúttal nem kell olyan kísérletezősebb megközelítésre számítani, mint a csapat legutóbbi, dupla konceptalbuma, a 2008-as Nostradamus esetében. „Kemény és súlyos a lemez, olyan, aminek a rajongóink szerintem nagyon örülnek majd. Tudjuk, hogy meg kell felelnünk a hírnevünknek, és egy igazán erős, masszív lemezt kell leszállítanunk. Az anyag tele lesz mindazon nagyszerű dolgokkal, amelyeket annyira szerettek a Judas Priestben – nem hinném, hogy ennél többet mondhatnék róla anélkül, hogy felnégyelnének…”

Az egyelőre cím nélküli lemez megjelenése természetesen már csak 2014-ben várható, vagyis a Judas Priest hat év kihagyással ad ki két soralbumot. Ennél hosszabb várakozásra csak az 1990-es Painkiller és az 1997-es Jugulator közötti monstre szünet szolgáltatott eddig példát a zenekar karrierjében.

 

Hozzászólások 

 
#4 kmaker 2013-08-28 11:17
Na végre :D
A koncert dvd óta nem hallani felőlük, most meg jönnek ezzel.
Csak nehogy az legyen mint az Angel lemez előtt, akkor is ilyesmi szövegekkel jöttek, hogy extra-giga súlyos lesz, ha jól emlékszem.
Idézet
 
 
+5 #3 The_Sentinel 2013-08-27 15:27
A nagy, kimerítő, hosszú turnéktól vettek búcsút, de nem köszöntek el végleg, erről nem volt szó. Legalább egy új album pedig kifejezetten be lett ígérve.

Mondjuk nyakamat rá, hogy turnék is lesznek még. Pénz is abból jön leginkább, meg hát egész életükben ezt csinálták, nem olyan könnyű ezzel leállni. Példa van számtalan.
Idézet
 
 
#2 bélférgek támadása 2013-08-27 10:39
Arról volt szó, hogy abbahagyják , vagy rosszul emlékszek.
Idézet
 
 
+12 #1 Tom Ace 2013-08-27 10:06
Vagyis a súlyos részek még súlyosabbak, a dallamos részek még dallamosabbak lesznek :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.