Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészült Jon Oliva első hagyományos értelemben vett szólóalbuma

Elkészült Jon Oliva karrierjének első szólóalbuma, ami valamikor még az idei évben láthat napvilágot az AFM gondozásában. A tizenegy dalból álló nagylemez anyaga az utóbbi négy-öt évben állt össze, és gyakorlatilag mindent a Savatage és a Trans-Siberian Orchestra guruja játszik rajta – három dalban még a dobtémákat is ő ütötte fel.

„Oliva lesz az első, aki elismeri, hogy pokoli kihívást jelentett számára megírni, felénekelni és előadni az összes dal mintegy 90 százalékát”, mondja a lemezről a producer/dobos Christopher Kinder. „Baromira kimerült. A lemez roppant érdekes és erőteljes: változatos, érzelemgazdag, többféle stílusú zenét rejt mindenhol. Igazán nagy teljesítmény a Mountain Kingtől!” „Akad pár különös ötletem, amiket ki szeretnék próbálni, és most végre tudtam rájuk egy kis időt szakítani”, mondta az albumról pár hónappal ezelőtt Oliva. „Nem akarok csak pusztán egy újabb Jon Oliva’s Pain lemezt készíteni, hiszen azokból már négyet csináltam. Most valami mást szeretnék.”

Ami a következő Pain albumot illeti, valószínűleg két részegységből áll majd. Ezek közül az egyik egy Avantasia-szerű sokszereplős, rengeteg vendéget felvonultató anyag lesz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.