Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Elkészítettük a The Similitude Of A Dream tökéletes párját”

The Great Adventure címmel jelenik meg január 25-én a The Neal Morse Band új albuma, amelyről most bemutatták az első számot. A csapatban természetesen most is ott találjuk Mike Portnoyt is.

1016nmb

nealmorse_cA 2016-os The Similitude Of A Dream után újabb dupla konceptlemezt jelentet meg 2019 elején a The Neal Morse Band, azaz Neal Morse énekes/billentyűs/gitáros, Mike Portnoy dobos, Randy George basszer, Bill Hubauer billentyűs és Eric Gillette gitáros. A lemez emellett tematikailag is kapcsolódik a legutóbbi műhöz.

„Továbbra is elképeszt ez a zenekar", mondja Morse. „Azt kell mondanom, hogy kicsit ijesztő volt folytatást készíteni a The Similitude Of A Dreamhez, ami nagyon különleges album volt, de úgy gondolom, a The Great Adventure-nek hasonlóan elementáris hatása lesz mindenkire. Ez a dupla lemez pont olyan lett, amilyet reméltem. Tegnap este meghallgattam, és a végére már könnyeztem!" „Hogyan folytatsz egy epikus, dupla konceptalbumot? Készíts még egy epikus, dupla konceptalbumot!", teszi hozzá Portnoy. „Mindig is tisztában voltam vele, hogy nehéz lesz megugrani a The Similitude Of A Dream színvonalát, ha nem egyenesen lehetetlen, ennyire nagyra tartottam az előző albumot, de teljesen készen vagyok attól is, amire most jutottunk. Elkészítettük a The Similitude Of A Dream tökéletes párját."

A zenekar február elejétől Észak-Amerikában turnézik az anyaggal. A Welcome To The World című dalt most meg lehet hallgatni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.