Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Eljutottunk oda, ahová mindig is vágytunk: új és izgalmas zenét alkotunk”

Who Do You Trust? címmel jelenik meg január 18-án a Papa Roach új lemeze. A már ismert két dal mellé Jacoby Shaddixék most egy harmadik előzetes számot is bemutattak.

1005paparoach

Ugyanúgy Nicholas „RAS" Furlong és Colin Brittain producerekkel készítette el új nagylemezét a Papa Roach, mint a legutóbbi, 2017-es Crooked Teeth-et. Most az is kiderült, hogy az album címe Who Do You Trust? lesz, és január derekán kerül a boltokba az Eleven Seven Music kiadó gondozásában. „Az volt a célunk ezzel a tizedik albummal, hogy még mélyebben beleássuk magunkat a minket inspiráló stílusokba”, mondja Tobin Esperance basszusgitáros. „Eljutottunk oda, ahová mindig is vágytunk: új és izgalmas zenét alkotunk.”

paparoach_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek:

01. The Ending
02. Renegade Music
03. Not The Only One
04. Who Do You Trust?
05. Elevate
06. Come Around
07. Feel Like Home
08. Problems
09. Top Of The World
10. I Suffer Well
11. Maniac
12. Better Than Life

A Not The Only One dal máris meghallgatható. A zenekarra decemberben ázsiai fellépések várnak, 2019-et pedig egy Shinedownnal és Asking Alexandriával közös körúttal indítják majd Észak-Amerikában.

 

Hozzászólások 

 
#2 valarmorgulisz 2018-11-19 12:34
Valóban az egyik legjobb dobásuk lett a Crooked, sajnálom a mai napig, hogy nem sikerült olvasnom róla. Kicsit érthetetlen is, hogy egyik lemezükről írtok, másikról nem, de persze magánügy. Csak furi :)

A cikkhez meg, lehet rájuk sok mindent mondani, azt is, hogy a zenéjük nem a legnagyobb talány a világon, de az biztos, hogy ők a mai napig izgalmas banda. Elnézve milyen utat jártak be, totálisan megbízható zenészek. Talán rájuk lehetne sütni az iparost is, mert valóban nem tudnak jobban kitörni a saját magukat korlátok közé zárt világukból, de legalább színesítik azt.

Ha kell egy kis arénarock hatással, vagy egy kis elektronikával. Sosem hasonulnak meg és válnak paródiává. Márpedig ezt a vékony vonalon táncolást megtartani nem kis dolog, legyen szó akárkikről. De nem akárkikről van szó, ezek a számok meg akkor is felismerhetően paparoachosak, ha most tartósan a Rage Against és rádió rock felé kanyarodtak.
Idézet
 
 
#1 revdav11 2018-11-17 23:21
A Crooked Teeth az egyik legjobb lemezük szerintem, de ezek az új dalok mintha arról lemaradt, B-oldalas számok lennének.

Mondjuk ez a Not The Only One még talán felfért volna rá, de az előtte kijött 2 szám olyan semmilyen.
Ha azt a szintet tartották volna még 2-3 évig, akkor talán belőlük is lehetett volna headliner-szintű zenekar, de úgy tűnik megmaradnak egy kategóriával lejjebb, ahonnan már több, mint egy évtizede nem sikerült feljebb lépni.

Pedig nyomnak ők annyira mainstream zenét is, hogy ha nem is Linkin Park szinten, de simán lehetnének egy felsőbb árkategóriájú banda.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.