Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Éjt nappallá téve dolgozik az új lemezen a Mastodon

0507mastodonMár nagyban dolgozik új albumán az atlantai Mastodon, ami akár az év végén meg is jelenhet, ha minden jól megy. Brent Hinds ugyan korábban mondott már egyet s mást a zenei irányvonalról, ezekből a mondatokból elég nehéz kihámozni, mire is lehet számítani a csapattól a legutóbbi produkció letisztultabb, egyszerűbb megközelítése után.

„Azoknak, akik érdeklődnek: igen, nagyon elfoglaltak vagyunk azzal, hogy dalokat írunk és rakunk össze a következő Mastodon albumra", áll az atlantai metalosok közleményében. „Lent vagyunk a próbahelyünkön, olyan riffeket gyártunk, amik jó barátaink lehetnek, és kidolgozzuk a belünket, hogy ismét egy jó albumot készítsünk."

Ami a következő Mastodon lemez zenei irányvonalát illeti, Brent Hinds gitáros/énekes tavaly azt mondta az MTV-nek, hogy az utóbbi időben sokat kísérletezett slide gitáros témákkal, Jimmy Page-re emlékeztető, illetve a Radioheadet is idéző ötletekkel, maga a zene pedig hátborzongató és kísérteties. A csapat következő új dala azonban még nem egy friss nagylemezen, hanem a Monsters University című animációs filmben, a Szörny Rt. folytatásában lesz majd hallható júliusban. Ezzel párhuzamosan a Mastodon a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné főszínpadán zúz majd Amerikában.

A banda legutóbbi albuma 2011-ben jelent meg The Hunter címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 codename333 2013-05-07 09:51
hú nah végre egy jó hír is :) Akkor hát lesz azért mégtöbb jó zene
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.