Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyelőre felesleges a következő Mötley Crüe anyagra várni

Az Észak-Amerikában a KISS társaságában jelenleg is hatalmas sikerrel turnézó Mötley Crüe nagyon élvezi, hogy új dalt illeszthettek a programba Sex címmel, ám egyelőre nem terveznek új albumot – mondta Nikki Sixx basszusgitáros egy friss interjúban.

 

„Időbe telik összerakni a zenét”, magyarázta Nikki a Billboardnak. „Most csak úgy írjuk a dalokat. Mindig tonnányi anyagunk van, ezernyi riff, ötletek, refrének itt, verzék ott. Számunkra elsősorban arról szól ez az egész, hogy hány nótát írtunk meg, ebből mennyit szeretünk, és mihez kezdünk velük. Meg kell találni az időt ahhoz, hogy amikor otthon vagyunk és nem turnézunk, mindenkit összetereljünk egy helyiségbe, elkezdjünk riffelgetni, aztán kiderüljön, mi sül ki belőle… A Sexszel úgy alakult, hogy mindenki nagyon elégedettnek tűnt vele, így aztán ahelyett, hogy hozzáadtuk volna a meglévő, szortírozásra váró dalhalomhoz, azt mondtuk: fejezzük be ezt az egyet. Kihoztuk a rajongók kedvéért a turnéhoz kapcsolva, mert számunkra is izgalmas valami újat játszani. Imádjuk a klasszikusokat és a slágereket, akárcsak a rajongók, de valami újat játszani is nagyszerű érzés.”

A Mötley legutóbbi teljes nagylemeze, a Saints Of Los Angeles 2008-ban jelent meg csekély nyolc évnyi szünet után, vagyis magukhoz képest még abszolút időben vannak a folytatással…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.