Shock!

november 12.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Egy road sztoriját meséli el a Metallica 3D-s koncertfilmje

Augusztus 9-én debütál az amerikai mozikban a Metallica Antal Nimród által rendezett 3D-s filmje, amely a Metallica Through The Never címet kapta. A filmben a zenekar mellett Dane DeHaan játssza a főszerepet, aki egy fiatal roadie-ként sürgős feladatot kap egy Metallica koncert közben, és váratlanul a teljes élete fenekestül felfordul emiatt.

A sztoriról és a film szerkezetéről a fentieket leszámítva egyelőre nem tudni bővebb információkat, az azonban biztos, hogy a történetet Antal Nimród írta. „Vannak hasonlóságok a Led Zeppelin The Song Remains The Same filmjével", mondta a mozi kapcsán Lars Ulrich dobos néhány hete. „Négy tag van a Led Zeppelinben és négy tag van a Metallicában, egész estés hosszúságú mozikról beszélünk, és a mi filmünkben is sok olyan eseményt mutatunk, ami nem a színpadon történik. A legfőbb különbség az, hogy nálunk utóbbiakban a Metallica egyetlen tagja sem szerepel. Két külön világról lesz szó: egy Metallica koncertről, illetve egy történetről, ami egy párhuzamos univerzumban bontakozik ki. Egy ponton pedig egybefonódik a kettő."

A filmet a független Picturehouse cég forgalmazza, és várhatóan az egész világon a mozikba kerül majd nagyjából az amerikai premierrel egyidőben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.