Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Egy road sztoriját meséli el a Metallica 3D-s koncertfilmje

Augusztus 9-én debütál az amerikai mozikban a Metallica Antal Nimród által rendezett 3D-s filmje, amely a Metallica Through The Never címet kapta. A filmben a zenekar mellett Dane DeHaan játssza a főszerepet, aki egy fiatal roadie-ként sürgős feladatot kap egy Metallica koncert közben, és váratlanul a teljes élete fenekestül felfordul emiatt.

A sztoriról és a film szerkezetéről a fentieket leszámítva egyelőre nem tudni bővebb információkat, az azonban biztos, hogy a történetet Antal Nimród írta. „Vannak hasonlóságok a Led Zeppelin The Song Remains The Same filmjével", mondta a mozi kapcsán Lars Ulrich dobos néhány hete. „Négy tag van a Led Zeppelinben és négy tag van a Metallicában, egész estés hosszúságú mozikról beszélünk, és a mi filmünkben is sok olyan eseményt mutatunk, ami nem a színpadon történik. A legfőbb különbség az, hogy nálunk utóbbiakban a Metallica egyetlen tagja sem szerepel. Két külön világról lesz szó: egy Metallica koncertről, illetve egy történetről, ami egy párhuzamos univerzumban bontakozik ki. Egy ponton pedig egybefonódik a kettő."

A filmet a független Picturehouse cég forgalmazza, és várhatóan az egész világon a mozikba kerül majd nagyjából az amerikai premierrel egyidőben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.