Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy nap mindenkinek rákosnak kellene lennie, hogy tanuljon belőle”

Lengyelországban a napokban jelenik meg a nemrég Budapesten is fellépett Behemoth főnöke, Adam „Nergal" Darski önéletrajzi könyve, amely bizonyára nagy siker lesz, hiszen Nergal odahaza igazi mainstream celebnek számít. Egy friss interjúban a gitáros/énekes arról beszélt: leukémiás megbetegedése és gyógyulása jobb emberré tette.

„Sok tekintetben megváltoztatta az életemet a leukémia", mondta az Aftonbladetnek adott interjújában Nergal. „Túl sokban is ahhoz, hogy felsoroljam őket. Biztosan jobb emberré váltam például mentális, spirituális szinten, de inkább mindenben. Fizikailag szintén erősebb vagyok most, mint valaha. Talán ellentmondásosan hangzik, amit mondok, de egy nap mindenkinek rákosnak kellene lennie, hogy tanuljon belőle, ha érted, mire gondolok. Természetesen senkinek sem kívánom, hogy beteg legyen, inkább csak egy metafora ez az emberek számára, hogy megértsék, micsoda potenciált szabadíthatnak fel magukban, ha akarják, és hogy egyáltalán felismerjék ezt."

Nergal az interjúban elárulta: az új Behemoth album még nem igazán áll sehogy. „Új ötletek persze vannak, és nagyjából öt nyers dalvázlatunk is elkészült. A következő hetekben neki szeretnénk állni a munkának. 2013 szeptembere reális megjelenési dátumnak tűnik."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.