Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dying Fetus: vissza a gyökerekhez

Megkezdte új lemezének felvételeit a Dying Fetus. A marylandi death metalosok friss albuma 2012 közepére várható a Relapse-nél, a producer ismét Steve Wright (Slipknot, Misery Index). John Gallagherék zeneileg némiképp visszakanyarodást ígérnek a gyökereikhez.

Az új Dying Fetus album kilenc dalt rejt majd, és a zenekar némileg direktebb produkciós munkát ígér rá, mint az utolsó pár anyagon. Tematikáját tekintve azonban ez az album is a bandától megszokott szociális és politikai témákat boncolgatja majd. „Az utolsó album elég groove-os volt, de alapvetően inkább technikás jelleget kapott", mondja John Gallagher gitáros/énekes. „Ez viszont visszatérést jelent majd a régebbi Dying Fetus cuccokhoz, csak persze modernebb produkciós munkával. Minden feszes, a hangzás zúzós, a dobok fantasztikusak."

A csapat január közepétől Dél-Amerikában koncertezik, de ott lesznek a 2012-es Maryland Deathfesten és a francia Hellfesten is – meg még nyilván egy sor európai fesztiválon. A banda legutóbbi albuma, a Descend Into Dephravity 2009-ben került a boltokba.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.