Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Duran Duran feldolgozás is lesz az Adrenaline Mob nagylemezen

Omertá címmel március 13-án jelenik meg az Adrenaline Mob első teljes nagylemeze, méghozzá az EMI birodalomhoz tartozó, nemrég létrehozott Elm City Music gondozásában. Mike Portnoy, Russell Allen, Rich Ward, Mike Orlando és Paul DiLeo első lemezére tizenegy dal kerül majd fel – köztük a tavalyi EP mind a négy saját témája.

Mike Portnoy új zenekara a tavalyi év második felében már bemutatkozott egy négy saját nótát és egy feldolgozást rejtő EP-vel: a kiadványt március közepén követi a teljes Omertá nagylemez, amelynek produceri teendőit a banda látta el, a keverést azonban Jay Ruston végezte, aki a Steel Pantherrel és az Anthraxszel produkált hajmeresztően jó hangzások révén a metal stúdióguruk új csillagának tűnik.

Érdekesség, hogy az albumra a Duran Duran 1993-as világslágere, a Come Undone is felkerül az Adrenaline Mob átdolgozásában, a Halestorm énekesnő Lzzy Hale vendégeskedésével. A teljes dallista az alábbi:

01. Undaunted
02. Psychosane
03. Indifferent
04. All On The Line
05. Hit The Wall
06. Feelin' Me
07. Come Undone
08. Believe Me
09. Down To The Floor
10. Angel Sky
11. Freight Train

Mint látható, Portnoyék kissé illúzióromboló módon a tavalyi EP összes saját nótáját feltették az Omertára. A zenekar turnéterveiről egyelőre nem áll rendelkezésre bővebb információ, de mindig hangoztatják, hogy sokat szeretnének koncertezni, így remélhetőleg idén valamikor Európába is átruccannak majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.