Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dunaújvárosban, vízparton rendezik az idei Rockmaratont

0227rockmaratonA pécsi Malomvölgyi Arborétumból Dunaújvárosba, a Szalki-szigetre költözik idén a Rockmaraton. A fesztivál fellépőinek névsora lassan véglegesedik, a bérletek július 10-éig kedvezményesen válthatók meg.

„Idén vízparton ünnepel a Rockmaraton!”, áll a szervezők közleményében. „Születésnapunk alkalmából meglepünk benneteket egy tökéletes rock-vakációval. Július 13-19. között elfoglalunk egy szigetet a Dunán, ahol minden adott az igazi egyhetes maratoni bulihoz. Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt saját stranddal egy biztonságos holtágnál. Beton utak, rengeteg parkolóhely, telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol WC-vel! (Érted? A tojtojszagnak lőttek!) A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is építhetünk a 120 bandára dagadt zenei kínálatunknak. A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban. Jöhettek motorral, vagy akár lakókocsival is, de a környéken sok olcsó kollégiumi szálláshely is csak rátok vár. A természet lágy ölén, az ország közepén, ez maga a rock-metal paradicsom, a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Egy évre költözünk ide, és hogy földijeink, a baranyaiak se járjanak rosszul, nekik a fesztivál megtérít 4000 forint útiköltséget. (A február 26-nál régebben kiállított baranyai lakcímkártyával a pécsi PartyZoo jegyirodában március 2-től a hetijegy számukra csak 8.990 Ft, a napijegy csak 1.990 Ft.) Az új helyszín a Kárpát-medence minden pontjáról könnyedén megközelíthető autóval és vonattal is, és a MÁV-Start jóvoltából 50 százalék vasúti kedvezmény jár minden fesztivállátogatónak.”

A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért lehet megváltani, és a jövő héttől már megvásárolható a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérletünk, illetve a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass is. A SZÉP Kártyások se aggódjanak, márciustól elindul az elővételes rendszer az ő számukra is. A programból a szervezők még több tucat zenekarral – köztük néhány külföldi bandával –, a részletes napi beosztással és az új weboldallal is adósak, de ahogy az öreg vasutas mondja, ami késik, az jön.

Az idei Rockmaraton fellépői a Biohazard, a Death Angel, a Destruction, a Hatebreed, a Mayhem, a Dark Funeral, a Powerwolf, a The Black Dahlia Murder, a The Exploited, a Darkest Hour, a Kataklysm, az Arkona, a Korpiklaani, a The Casualties, a Defeater, a Heart In Hand és a Talco, de a fenti lista nem teljes. A hazai színteret többek között olyan előadók képviselik, mint az Ossian, az Omen, a Depresszió, a Moby Dick, a Road, a Leander Rising, a Dalriada, az Auróra, a Wisdom, a Lord, az Akela, az Alcohol, az Apey And The Pea, a Prosectura, a Paddy And The Rats, a Rómeó Vérzik, a Niburta, a Tales Of Evening és még sokan mások.

Információk és részletek folyamatosan itt, meg persze nálunk is.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 mescal 2015-02-27 12:26
a Heart In Hand, a zenekar feloszlása miatt elmarad. sajnos.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.