Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Duff komoly pörgésre készül

The Soundtrack címmel jövő márciusban jelenik meg Duff McKagan Loaded nevű zenekarának új lemeze, melyet a Guns N' Roses egykori basszusgitárosa Terry Date megaproducer kezei alatt rögzített társaival egy seattle-i stúdióban. A Loadedról hamarosan egy dokumentumfilm is készül majd.

Duff McKagan köztudottan nem az a tétlenkedős típus – főleg mióta bő másfél évtizede abbahagyta az önpusztítást –, így aztán nem kell túl sokat várni a 2009-es Sick album folytatására: a The Soundtrack címen futó új lemez március 22-én a boltokba kerül. Duff punk'n'roll csapatának összeállításában a hírek szerint nincs változás, a produceri munkálatokat pedig maga Terry Date (Pantera, Soundgarden, Unearth satöbbi) végzi majd. A basszusgitáros az eddigiekhez hasonló direkt, lényegre törő rockzenét ígér a lemezre, és igen intenzív turnézásra készül. A csapat legutóbb a Mötley Crüe vendégeként igen komoly arénákban játszhatott Európában, Münchenben a Shock!-nak is sikerült elkapnia az ütős párosítást. A Loadedról a közeljövőben egyébként egy egész estés dokumentumfilm is készül majd a seattle-i rendező, Jamie Burton Chamberlin jóvoltából, de erről a projektről egyelőre nem ismeretesek további részletek.

Duff legutóbb akkor került a hírekbe, amikor Londonban egy rövidke vendégszereplés erejéig színpadra lépett régi társával, W. Axl Rose-zal és a Guns N' Roses jelenlegi felállásával. Duff a hírek szerint teljesen véletlenszerűen foglalt szobát éppen akkor és ott, mint a koncert miatt a brit fővárosban tartózkodó Axl, és a szerencsén felbuzdulva jól ki is békültek uszkve tizenkét évnyi fagyást követően. Ettől még természetesen továbbra is Tommy Stinson marad a Guns basszusgitárosa. Addig legalábbis biztosan, amíg Axl nem békül ki Slash-sel is...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.