Shock!

június 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Duff komoly pörgésre készül

The Soundtrack címmel jövő márciusban jelenik meg Duff McKagan Loaded nevű zenekarának új lemeze, melyet a Guns N' Roses egykori basszusgitárosa Terry Date megaproducer kezei alatt rögzített társaival egy seattle-i stúdióban. A Loadedról hamarosan egy dokumentumfilm is készül majd.

Duff McKagan köztudottan nem az a tétlenkedős típus – főleg mióta bő másfél évtizede abbahagyta az önpusztítást –, így aztán nem kell túl sokat várni a 2009-es Sick album folytatására: a The Soundtrack címen futó új lemez március 22-én a boltokba kerül. Duff punk'n'roll csapatának összeállításában a hírek szerint nincs változás, a produceri munkálatokat pedig maga Terry Date (Pantera, Soundgarden, Unearth satöbbi) végzi majd. A basszusgitáros az eddigiekhez hasonló direkt, lényegre törő rockzenét ígér a lemezre, és igen intenzív turnézásra készül. A csapat legutóbb a Mötley Crüe vendégeként igen komoly arénákban játszhatott Európában, Münchenben a Shock!-nak is sikerült elkapnia az ütős párosítást. A Loadedról a közeljövőben egyébként egy egész estés dokumentumfilm is készül majd a seattle-i rendező, Jamie Burton Chamberlin jóvoltából, de erről a projektről egyelőre nem ismeretesek további részletek.

Duff legutóbb akkor került a hírekbe, amikor Londonban egy rövidke vendégszereplés erejéig színpadra lépett régi társával, W. Axl Rose-zal és a Guns N' Roses jelenlegi felállásával. Duff a hírek szerint teljesen véletlenszerűen foglalt szobát éppen akkor és ott, mint a koncert miatt a brit fővárosban tartózkodó Axl, és a szerencsén felbuzdulva jól ki is békültek uszkve tizenkét évnyi fagyást követően. Ettől még természetesen továbbra is Tommy Stinson marad a Guns basszusgitárosa. Addig legalábbis biztosan, amíg Axl nem békül ki Slash-sel is...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.