Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dübörög a ’80-as éveket idéző pop metal, de átfesti a dalt egy modern, synthwave-es íz is”

Öt év után visszatér a finn Reckless Love. A zenekar jövő év elejére várható friss nagylemeze synthwave-es irányt vesz majd.

0911recklesslove

2016-ban jött ki a Reckless Love legutóbbi lemeze, az InVader, és most megújulva tér vissza a csapat egy AFM-szerződéssel a tarsolyában. Ötödik albumuk 2022 elején érkezik, és Outrun címmel máris meghallgatható tőlük az első előzetes dal, amely már egyben irányadó a videójátékos tematika köré építendő lemez egészére nézve is. „Valahogy sikerült ebbe a kis dalba belesűríteni mindent, ami beépült a játéktermi videójátékok, a hosszúhajú metálbandák és robbanékony akciófilmek korában felnőtt kölykök genetikájába – mondják. – Ami a hangzást illeti, dübörög a ’80-as éveket idéző pop metal, ugyanakkor erősen átfesti a dalt egy modern, synthwave-es íz is, ami érdekes koktélt eredményez. A lemez soundja a ’80-as évek témaköre és a synthwave sötétebb világa körül forog.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 ma 2021-09-11 08:10
Nem jött ki túl jól szerintem. Nagyon olyannak tűnik, hogy a The Night Flight Orchestra után csináljunk egy másik csillogó-diszkós dolgot, néhány évvel későbbi zenére alapuló retróval.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.