Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dragonforce és Matt Heafy: nézd meg az új videót!

0331dfThe Game címmel elkészült a brit Dragonforce új videója. A szám a speed metalosok Maximum Overload című új albumán szerepel majd, amely augusztus 18-án jelenik meg.

Az új Dragonforce lemez a svédországi Örebróban készült Jens Bogren producerrel (Opeth, Amon Amarth, Soilwork stb.), ami mindenképpen újszerű munkamódszer volt, hiszen korábban saját maguk vállalták az anyagaik zenei rendezését. „A lemez címe és a borítója arra a folyamatos információözönre utal, amelyben élünk”, mondja Herman Li gitáros. „Egy reptéri váróban voltunk éppen, amikor eszembe jutott a dolog: mindenütt tévéképernyők, repülőtéri információs kijelzők és hirdetőfelületek mentek. Körbenéztem, és senki sem szólt egyetlen szót sem, ehelyett mindenki további képernyőkbe merült: tableteket, laptopokat, mobiltelefonokat bújtak. Ez elől egyszerűen nincs menekvés, totális információ-túladagolás közepette éljük a mindennapjainkat.”

A lemez egyik zenei érdekessége a Trivium főnök Matt Heafy vendégszereplése több dalban, így többek között a most megklipesített The Game-ben, illetve egy feldolgozás is kerül majd a saját szerzemények közé Johnny Cash Ring Of Fire-jének átértelmezése révén.

A csapatban a napokban egyébként lement egy doboscsere is, Dave MacKintosh helyére a Braindamage-ből és a Kill Ritualból ismert Gee Anzalone került. A banda turnéja szeptember 17-én kezdődik Edinburgh-ban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.