Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Down On Your Knees: friss dal a Sodom novemberi EP-jéről

Out Of The Frontline Trench címmel, november 22-én új minialbumot ad ki a Sodom. Az első dal, a Down On Your Knees máris meghallgatható.

0122sodom

sodom_cHamarosan friss EP-t hoz ki az SPV/Steamhammernél a négyes felállású Sodom. A négy dalt rejtő EP-ről két szerzemény, a Genesis 19, a Down On Your Knees és az Out Of The Frontline Trench frissen felvett darab, de emellett helyet kap az anyagon az Agent Orange friss stúdiófelvétele a mostani leosztással, illetve a Bombenhagel egy tavalyi koncertváltozata is. Már azt is tudni lehet, hogy a Genesis 19 a zenekar jövőre várható új nagylemezének címadója lesz.

A Sodom tavaly év eleje óta játszik megújult formában. A friss tagság egyik oszlopa Frank „Blackfire" Gosdzik gitáros, aki 1986 és 1989 között már játszott egyszer a bandában – többek között legklasszikusabb lemezük, az Agent Orange is vele készült. Mellette egy másodgitárost is igazolt a zenekar Yorck Segatz (Beyondition) személyében, ami mindenképpen újdonság, hiszen eddig mindig trióban működtek, az új dobos pedig az Asphyxből és a Desasterből ismert Stefan „Husky" Hüskens lett. A friss felállás tavaly decemberben Budapesten is bemutatkozott.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.