Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Doro: októberben új lemez, decemberben budapesti koncert

Október 19-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában a német metal királynő, Doro Pesch új nagylemeze, amely a Raise Your Fist címet viseli majd. Az albumot több különböző stúdióban rögzítette az énekesnő, aki december 2-án Budapesten is fellép.

„Egy lemez elkészítése sok szempontból hasonlít a szülésre”, mondja Doro. „Rengeteg vért, verítéket és izzadságot fektetsz bele a munkába a stúdióban, mire egy album végre a boltokba kerülhet. És minden egyes stúdióalbum olyan is számomra, mint egy gyermek.” Doro új lemezéről egyelőre nem tudni túl sok részletet, de korábban volt róla szó, hogy felkerül majd rá egy Ronnie James Dio emlékére írt szerzemény is, amely Hero munkacímen fut.

Az augusztusi Raise Your Fist In The Air single által felvezetett album több ütemben készült az elmúlt év folyamán New Yorkban, Los Angelesben, Németországban és Dániában, és az énekesnő új kiadójánál, a Nuclear Blastnél jelenik meg október 19-én. Doro a megjelenést követően azonnal turnéra indul: az énekesnő aktuális lemezbemutató turnéja november 15-én kezdődik Kielben és december 9-én ér véget Berlinben. A körút keretében kísérőzenészeivel együtt Budapesten is fellép december 2-án, a Club 202-ben, méghozzá Jorn Lande társaságában. További részletek a Concerto honlapján.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.