Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

DivideD: csúszik a lemez, de itt egy új szöveges videó

A Hundred Times címmel új szöveges videót tett közzé a divideD. A zenekar aktivitásait kényszerpihenő lassította, és a régóta várt első lemez megjelenése is csúszik, de idén azért biztosan kijön az anyag.

0922div2

„Bár kényszerű csendben voltunk az énekesünket hónapokra ágynyugalomra kényszerítő baleset miatt, most egy új videóval jelentkezünk, ami az eddig még csak hangfelvétel formájában elérhető, A Hundred Times című dalunkra készült a 2016-os év koncertjein készült képanyagokból", írja a csapat. „Ez az utolsó, saját kezűleg összerakott videónk, a tavasz folyamán pedig tervben van több videó leforgatása is, immár tapasztalt klipes stábbal a debütalbum dalaira. A lemez pedig készül, a sorozatos csúszások miatt konkrét megjelenést már nem szeretnénk mondani (jobban szégyelljük magunkat, mint a Def Leppard '87-ben és a Tool együttvéve), az biztos, hogy idén kint lesz az album."

A kiadói háttér egyelőre még nem tiszta, több kis külföldi cég is érdeklődött a lemezről, a lehetőségekről folynak az egyeztetések. „A felvételekkel párhuzamosan egész szépen alakul a vizuális körítése az albumnak, amihez már új pólómintatervek is vannak, ezek remélhetőleg hamarosan megvásárolhatók lesznek a koncerteken. Januárban már neki is mentünk az idei koncertszezonnak, a következő buli pedig február 24-én, pénteken a Dürer Kert 041 termében lesz. Ezen az estén az új lemezét bemutató Ann My Guard és a tagcserén áteső Salvus szegődnek mellénk, és a Stagediving után itt is elnyomjuk a bemutatkozó lemezünk teljes anyagát. Ráadásul a három zenekar egy speciális ajándékcsomagot is felajánlott a koncertre látogatóknak, így mindenképp érdemes követni az eseményt Facebookon!", írja a csapat.

Tavalyi divideD-interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.