Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dirk Verbeurennel jön nyáron Európába a Megadeth

0521dirkElképzelhető, hogy Chris Adler nem jut el a Megadeth tagjaként a Rockmaratonra: a zenekar a tegnap esti columbusi fellépésen már a Soilworkből ismert Dirk Verbeurennel állt ki a színpadra, és a következő időszakban ő játszik majd a csapattal. Probléma természetesen nincs, Adler egyszerűen csak nem tudta megoldani az időpontok egyeztetését a Lamb Of God dolgaival.

Noha Chris Adler programtorlódásai esetén az elmúlt hónapokban a banda dobtechnikusa, a korábban számos neves death- és blackbandát megjárt Tony Laureano játszott a Megadeth koncertjein, a columbusi Rock On The Range-en új ütős debütált Dave Mustaine-éknél Dirk Verbeuren személyében. A Soilworkből ismert dobost maga Chris Adler ajánlotta a posztra, miután kiderült: a nyári fesztiválszezonban egyszerűen nem lehet megoldani, hogy mind a Megadeth, mind a Lamb Of God soraiban ő játsszon.

„Dave nagyon szeretné, ha ott lennék velük, akárcsak én, de két helyen egyszerűen nem tudok jelen lenni egy időben", mondta a Banger TV-nek Adler. „Így aztán megkért, hogy ajánljak valakit, ha éppen nem tudok ott lenni, mert ő is megérti, hogy teljesíteni akarom a kötelezettségeimet a Lamb Of Goddal, viszont a Megadethre európai koncertek várnak, miközben a Lamb Of God tovább turnézik. Megkérdezte: kit szeretnék magam helyett? Én először azt feleltem: Tony fantasztikus, szóval alapból ott van nekik valaki, aki könnyen lejátssza a bulikat. Dave viszont tovább firtatta: da ha valakit ajánlhatnék, aki személyiségét, játékát tekintve a legjobb lenne ide? Így került be a képbe Dirk, aki szerintem talán a három legjobb dobos egyike a világon."

A július 15-ei rockmaratonos fellépés esetében azért vagyunk kicsit bizonytalanok, mert a Lamb Of God június 25-éig valóban Észak-Amerikában turnézik, utána viszont augusztus 20-ig üres a naptáruk, vagyis a Megadeth a köztes európai dátumokra akár át is reptetheti Christ Európába. Amennyiben mégsem tesznek így, Dunaújvárosban is Verbeuren dobol majd Dave Mustaine, David Ellefson és Kiko Loureiro mögött.

 

Hozzászólások 

 
#5 valarmorgulisz 2016-05-22 12:37
...eközben a színpadon elhunyt Nick Menza. ::/ :/ bakker

Isten nyugasztalja. Nincs könnyű időszaka Davenek mikor Európába jönnének. Remélem nem törlik a nyári koncerteket.
Idézet
 
 
+3 #4 MATEo9 2016-05-21 18:04
A banda közleményében az áll, hogy csak június 28-ig helyettesít, szóval hozzánk már Chrissel jönnek.
Idézet
 
 
+2 #3 Simple 2016-05-21 11:45
Ilyenkor van az, hogy jobban drukkolok a helyettesért, ugyanis sokkkkkal jobb/érdekesebb/izgalmasabb dobos - bár kérdés, Dave mit enged meg neki.
Idézet
 
 
+1 #2 Doktorúr 2016-05-21 10:16
Tudom, hogy most a Suicidallal meg a Dead Cross-szal nyomul, de azért Dave Lombardót nem lehetne bevenni állandóra?
Idézet
 
 
+5 #1 RobertThorn 2016-05-21 08:43
Na míg Adler úr folyamatos méltatását a szakmában mindig is furcsálltam, addig Verbeuren úrét viszont egyensen keveslem - noha természetesen egy 'deth koncerten az ő képességei sem lesznek kihasználva..
A lényeg, hogy ennél jobb helyettesítésük nemigen lehet :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.