Shock!

június 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Devin végre megcsinálta a Ziltoid második részét

0903devincOktóber 27-én jön ki az InsideOut gondozásában Devin Townsend régóta várt új, dupla nagylemeze. A Z2 címet viselő anyag részben a 2007-es Ziltoid The Ominiscent folytatása.

„Évek óta próbálom összegyűjteni az energiát ahhoz, hogy elkészítsek egy újabb Ziltoid-lemezt, és végre sikerült", mondja az anyagról a kanadai multihangszeres őrült. „Dupla albumról beszélünk, amelynek az egyik fele Devin Townsend Project, a másik pedig Ziltoid, a koncepció pedig Ziltoid, a földönkívüli történetén alapul, az ő sci-fi kalandjait meséli el oly módon, ami leginkább az '50-es évek rádiójátékaira üt. De természetesen összetett, súlyos zenével soundtrackként. Sok energiába került mindezt összerakni, és ennek csak egyik aspektusa a zene. Számos szempontból megvalósult álomról beszélünk."

Egyelőre nem tudni pontosan, turnéfronton milyen formában mutatja be Devin mester az új lemezt, de az már biztos, hogy 2015. április 13-án, a patinás londoni Royal Albert Hallban, egy igen grandiózus buli keretében előadja majd az anyagot. Az év második felében azonban egy hagyományosabb körút vár rá Észak-Amerikában, ahol co-headlinerként az Animals As Leaders játszik majd vele, és a Monuments is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 queensryche999 2014-09-04 09:33
Devin elképesztő tempót diktál ezekkel a projekt-lemezekkel, ráadásul a legutóbbi, Casualties of Cool-anyag nemhogy más bolygó: más galaxis. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki a kettes Ziltoidból. A minőségi kávét már bekészítettem a hallgatáshoz és remélem, Ziltoid sem szenved hiányt, ellenkező esetben ugyanis morcos lesz és annak mi isszuk meg a levét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.